DS4 kolunu PC'ye bağlama

SaBenHasan

Decapat
Daha fazla  
Abiler merhaba. Ben DS4 kolumu PC'ye bağlıyorum ve DS4 yazılımını indirmiştim fakat çalışmıyor ne yapmamı önerirsiniz? Bir de eski sistemimde konsolla ne oynatabilirim? Önerileriniz var mı şu anda PES 17 çalışıyor ben GTA 4 ve bullyde denedim olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abiler merhaba. Ben DS4 kolumu PC'ye bağlıyorum ve DS4 yazılımını indirmiştim fakat çalışmıyor ne yapmamı önerirsiniz? Bir de eski sistemimde konsolla ne oynatabilirim? Önerileriniz var mı şu anda PES 17 çalışıyor ben GTA 4 ve bullyde denedim olmadı.

Hangi konsol? (konsoldan kastıgın kontrolcü mü?)

Bluetooth ile dene. Kol ile oynanacak oyun önerilerim ise Metro Redux, Euro Truck Simulator ve Horizon Chase Turbo.

Bluetooth dongle al en güzeli o. Kablosuz oynarsın. Orijinal DS4 koluyla tüm oyunları sorunsuzca oynayabiliyordum ben.

Bu bende var zaten konu DS4 yazılımında çalışmaması anlatamamıs olabilirim.

DS4 yazılımından kastın DS4Windows ise driverları yüklediğinden emin ol eğer değilse DS4Windows kullanmanı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı