DS4 PC'de oyunu görmüyor

knagmm

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF GAMING A15
NVIDIA 4060 8GB 140W
AMD RYZEN 7 7735HS
Arkadaşlar bakın, ne yaparsam yaptım, Steam'e harici oyun gibi ekledim olmadı. Aynısını Blur'a yaptım oldu ama FIFA'ya ne yaptıysam olmadı. FIFA zaten korsan. DS4 replika bu arada. DS4W indirdim, onunla açtım oyunu. Şimdiyse oyun tuşlarını bozuyor, oyundan soğutuyor. Örneğin kare daire oldu, üçgen komple yok, R3 yok, R2 R1 yer değiştirdi. Oyunda da kaç dk düzeltmeye çalıştım, sabır kalmadı. Bir çözüm önerebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bakın, ne yaparsam yaptım, Steam'e harici oyun gibi ekledim olmadı. Aynısını Blur'a yaptım oldu ama FIFA'ya ne yaptıysam olmadı. FIFA zaten korsan. DS4 replika bu arada. DS4W indirdim, onunla açtım oyunu. Şimdiyse oyun tuşlarını bozuyor, oyundan soğutuyor. Örneğin kare daire oldu, üçgen komple yok, R3 yok, R2 R1 yer değiştirdi. Oyunda da kaç dk düzeltmeye çalıştım, sabır kalmadı. Bir çözüm önerebilecek var mı?

Oyun tuş atamalarını DS4W üzerinden yapabiliyorsun ek olarak sana kontrolcü türü diye bir seçenek sunuyor orada Xbox Controller olarak görünüyordur yüksek ihtimalle, onu DualShock 4 olarak değiştir düzelir

Oyun tuş atamalarını DS4W üzerinden yapabiliyorsun ek olarak sana kontrolcü türü diye bir seçenek sunuyor orada Xbox Controller olarak görünüyordur yüksek ihtimalle, onu DualShock 4 olarak değiştir düzelir.

Kanka nerede ya peki bulamiyorum tuslari duzeltemiyorum, duzeltilmis gibi gozukuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı