DS4 titremiyor

Emircan kılavuz

Hectopat
Daha fazla  
(PC)
DS4 kontrolcüm var fakat FIFA23'te normalde direğe vurduğumda titremesi lazım fakat titremiyor denemediğim şey kalmadı var mı çözüm önerisi olan(kol orijinal ve kabloyla bağlanıyorum testlerde titriyor).
Farklı kontrolcüm olan Xbox kolu titriyor(bu kol orijinal değil)

(PC)
DS4 kontrolcüm var fakat FIFA23'te normalde direğe vurduğumda titremesi lazım fakat titremiyor denemediğim şey kalmadı var mı çözüm önerisi olan(kol orijinal ve kabloyla bağlanıyorum testlerde titriyor).
Farklı kontrolcüm olan Xbox kolu titriyor(bu kol orijinal değil)

Bende PC'de PS5 kolu kullanıyorum titremiyor hocam PS5'te oynayınca titriyor büyük ihtimal PS lazım.

DS4'ün tam kapsamlı bir Windows desteği yok. Güncel oyunlar gamepadi görme konusunda sıkıntı yaşamıyor ama gamepad ile Windows arasında bir iletişim problemi var. Bunu ortadan kaldırmak için DS4 Windows isimli uygulamayı kullanabilirsiniz.

DS4 ve DualSense Windows

Var fakat nasıl bir ayar yapacağım

Var fakat nasıl bir ayar yapacağım

Hocam gamepadi mümkünse kabloyla bağlayın PC'ye sonra uygulamayı açın. Otomatik olarak tanıması lazım. Tanıdıktan sonra titreşim çalışacaktır isterseniz uygulama içinden test yapabilirsiniz. Eğer anlattıklarımı anlamadıysanız YouTube'da birçok video var onları izlemenizi öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı