DS4 V2 mi Logitech F710 mu?

can1453

Hectopat
Genel olarak Resident Evil tarzı hikayeli oyunlar oynayacağım ve ikisini de 600 TL'ye ikinci elde buldum. Eli ağrıtması falan benim için önemli değil sadece bilgisayarda hangisi daha rahat kullanılır onu öğrenmek istiyorum programsız tak çalıştır veya daha çok destek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulduğunuz DS4 V2 orijinal olduğuna emin misiniz? Onun yerine biraz daha bütçe arttırarak Ultimate C öneririm. İndirim hala varsa 840TL' di.

Genel olarak Resident Evil tarzı hikayeli oyunlar oynayacağım ve ikisini de 600 TL'ye ikinci elde buldum. Eli ağrıtması falan benim için önemli değil sadece bilgisayarda hangisi daha rahat kullanılır onu öğrenmek istiyorum programsız tak çalıştır veya daha çok destek.

Oyun kollarından pek anlamam. Fakat F710 yerine aşağıdakini alabilirsiniz diye düşünüyorum:
F710 ve F310 bildiğim kadarıyla bayağı eski teknoloji bir gamepad.

F310 muhteşem gamepad 3 yıldır kardeşim kullanıyor ama F710 baya sıkıntılı gamepad özellikle bağlantı kopması sorunları oluyor. DS4'e gelirsek Playstation kolları pc'de maalesef desteği yok ve 3. parti yazılımla kullanmak gerekiyor. Ben DSX yazılımını dualsense ile 1 yıldır kullanıyordum geçtiğimiz hafta yazılımın bir uzantısını güncelleyince(Vgem bus driver) trojen hatası aldım acaba false positive mi diye araştırdığımda yazılımın güncelleme sunucusunda açık bulunduğu ve bu problemi başka yaşayanlar da olduğunu gördüm. DS4 yazılımı olan DS4WINDOWS da aynı aracı kullanıyor yani virüs problemi yaşamanız muhtemel tavsiye etmiyorum. Monster Pusat veya F310 tercih edebilirsiniz. Ben de virüsü temizledim dualsense'i satıp şuan xbox series gamepad aldım bakalım yarın gelicek umarım memnun kalırım.

F310 muhteşem gamepad 3 yıldır kardeşim kullanıyor ama F710 bayağı sıkıntılı gamepad özellikle bağlantı kopması sorunları oluyor. DS4'e gelirsek PlayStation kolları PC'de maalesef desteği yok ve 3. parti yazılımla kullanmak gerekiyor. Ben DSX yazılımını DualSense ile 1 yıldır kullanıyordum geçtiğimiz hafta yazılımın bir uzantısını güncelleyince(vgem bus driver) trojan hatası aldım acaba false positive mi diye araştırdığımda yazılımın güncelleme sunucusunda açık bulunduğu ve bu problemi başka yaşayanlar da olduğunu gördüm. DS4 yazılımı olan DS4Windows da aynı aracı kullanıyor yani virüs problemi yaşamanız muhtemel tavsiye etmiyorum. Monster Pusat veya F310 tercih edebilirsiniz. Ben de virüsü temizledim DualSense'i satıp şu an Xbox series gamepad aldım bakalım yarın gelecek umarım memnun kalırım.

Hocam genel olarak F310'da oyunlara destek verdi mi programsız ?

Hocam genel olarak F310 da oyunlara destek verdimi programsız ?

F310 kesinlikle önermem. Çok eski teknoloji, bir ara deneme fırsatım oldu. Ne titreşim var, ne rahatlık. Hiç ergonomik değil. 1 saat kullanın, hemen eliniz ağrımaya başlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı