Logitech F710 vs DS4

Sphynx21

Decapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, maksimum 1K bütçem var. PC için gamepad almayı düşünüyorum. Hades, GoW, Forza falan oynayacağım. Çok bir beklentim yok dayanıklı olsun ve analogda ölü bölge olmasın bana yeterli. Şu ana kadar aldığım çakma gamepad'ler hep çok dayanıksızdı ya da analogda ölü bölge vardı. Sizce 588TL'ye Logitech F710 alınır mı? Yoksa neredeyse 2 katına DS4 V2 mi almalıyım? MediaMarkt, Teknosa ve Vatan Bilgisayar'da 1k. Aradaki farka değer mi ve Steam, Epic oyunlarında uyum sorunu yaşatır mı? Logitech F710 analog hassasiyeti yeterli mi? Ne önerirsiniz? Biraz daha indirim beklesem mi yoksa alıp geçeyim mi?

Son düzenleme:
Hocam DS4`ler orijinal satılmıyor bence. Çoğu replika fakat kontrol edebiliyorduk barkod ile sanırım. Tabiki DS4 tercih edin fakat Xbox gamepadlerine bakmanı çokça öneririm. PC`ye daha çok uyumlu, DS4 için uygulama lazım. F710`da güzeldir fakat ağırdır. Karar sizin fakat Xbox gamepadi öneririm.

Yakın zamanda DS4 ve F710 kullanmış biri olarak net bir şekilde söyleyebilirim ki DS 4 çok daha iyi. F710'dan geçtikten sonra çok daha iyi geldi bana. Fakat şöyle bir durum var DS4 gereksiz pahalı. 950TL'ye 2 gün önce siparişim verdim ve pişman oldum. Birkaç gün önce 1250TL'ye DualSense alınabiliyordu. Şu an Black Friday indirimlerini beklemek daha mantıklı. DualSense veya Xbox 9. nesil Controller'lar bu fiyatlara düşebilir.

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar, maksimum 1K bütçem var. PC için gamepad almayı düşünüyorum. Hades, GoW, Forza falan oynayacağım. Çok bir beklentim yok dayanıklı olsun ve analogda ölü bölge olmasın bana yeterli. Şu ana kadar aldığım çakma Gamepad'ler hep çok dayanıksızdı ya da analogda ölü bölge vardı. Sizce 588TL'ye Logitech F710 alınır mı? Yoksa neredeyse 2 katına DS4 V2 mi almalıyım? MediaMarkt, Teknosa ve Vatan Bilgisayar'da 1k. Aradaki farka değer mi ve Steam, Epic oyunlarında uyum sorunu yaşatır mı? Logitech F710 analog hassasiyeti yeterli mi? Ne önerirsiniz? Biraz daha indirim beklesem mi yoksa alıp geçeyim mi?

Bence DS4 daha mantıklı hem kablolu hem kablosuz bağlantısı büyük avantaj sağlıyor hem de daha rahat bir gamepad.

Hocam DS4'ler orijinal satılmıyor bence. Çoğu replika fakat kontrol edebiliyorduk barkod ile sanırım. Tabii ki DS4 tercih edin fakat Xbox gamepadlerine bakmanı çokça öneririm. PC'ye daha çok uyumlu, DS4 için uygulama lazım. F710'da güzeldir fakat ağırdır. Karar sizin fakat Xbox gamepadi öneririm.

Hocam Amazon orijinal olarak satıyor.

Bu arada Steam isminiz oğuzhan mıydı sizin?

Hocam DS4`ler orijinal satılmıyor bence. Çoğu replika fakat kontrol edebiliyorduk barkod ile sanırım. Tabiki DS4 tercih edin fakat Xbox gamepadlerine bakmanı çokça öneririm. PC`ye daha çok uyumlu, DS4 için uygulama lazım. F710`da güzeldir fakat ağırdır. Karar sizin fakat Xbox gamepadi öneririm.

Yakın zamanda DS4 ve F710 kullanmış biri olarak net bir şekilde söyleyebilirim ki DS 4 çok daha iyi. F710'dan geçtikten sonra çok daha iyi geldi bana. Fakat şöyle bir durum var DS4 gereksiz pahalı. 950TL'ye 2 gün önce siparişim verdim ve pişman oldum. Birkaç gün önce 1250TL'ye DualSense alınabiliyordu. Şu an Black Friday indirimlerini beklemek daha mantıklı. DualSense veya Xbox 9. nesil Controller'lar bu fiyatlara düşebilir tekrar.
Dualsense 1250ye düşse de yine fazla zorluycam bütçeyi. Aslında ds4 indirimlerde 750-800ü görse çok iyi olur benim için. F710da analoglarda rahatsız eden bir sıkıntı yaşadınız mı?

Dualsense 1250ye düşse de yine fazla zorluycam bütçeyi. Aslında ds4 indirimlerde 750-800ü görse çok iyi olur benim için. F710da analoglarda rahatsız eden bir sıkıntı yaşadınız mı?
Hocam hem ağır içinde bluetooth var, eski ve tuşları sert kalıyor diğerlerine göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı