DS4 V2 sistemde algılanmıyor

embraceit

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE
DS4 V2 kolu taktığımda turuncu ışık yanıp sönüyor kolda USB aygıtı tanınamadı diyor. Daha dün çalışıyordu. Nasıl düzeltebilirim? Bu sorunu kolda turuncu ışık yanıp sönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kol tamiri yapan yer var mı bilemem ama aparatlar bilgisayarcılarda bulunur önerim TP-Link ub500.

Ayrıca Android, iOS cihazınız var ise DS4 cihazını onunla eşleştirip oyun testi yapın en azından daha sağlıklı sonuç alınmış olunur, bu sayede cihazın bozuk olup olmadığı belirleseniz.

Bluetooth ile uzun süreler kullanabilir miyim yani şarjı falan biterse ne olacak giriş yeri bozuk sonuçta?

Bluetooth ile uzun süreler kullanabilir miyim yani şarjı falan biterse ne olacak giriş yeri bozuk sonuçta?
Yaklaşık 1 veya 1.5 saat kullanıyorum ben, tahminim şarj girişi bozuk olmadığı yönünde akıllı telefondan belirli bir kullanımda sonra şarj edip denersiniz.

Yaklaşık 1 veya 1.5 saat kullanıyorum ben, tahminim şarj girişi bozuk olmadığı yönünde akıllı telefondan belirli bir kullanımda sonra şarj edip denersiniz.
ben ön girişten bağlıyorum bilgisayara şarj yeri de orası sanırım o yüzden dedim bozuk olabilir diye hocam

ben ön girişten bağlıyorum bilgisayara şarj yeri de orası sanırım o yüzden dedim bozuk olabilir diye hocam
Doğru yerden bağlantı yapıyorsunuz, dediğim gibi akıllı telefonda belirli bir kullanım sağlayın yada şarjı bitene kadar oynayın, ardından şarja takıp deneyin o zaman sonuca ulaşırsınız.

Doğru yerden bağlantı yapıyorsunuz, dediğim gibi akıllı telefonda belirli bir kullanım sağlayın yada şarjı bitene kadar oynayın, ardından şarja takıp deneyin o zaman sonuca ulaşırsınız.
sorun kablodaymış hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı