Sahte DS4 V2 alınır mı?

Zamanında AliExpress'den bu şekilde kol alıp denemiştim. Kolu aldıktan sonra gaz tuşu sanki takılı kalmış gibi oluyordu. Bu sorunu çözmek için internetten DualShock 4 V2 için Flex film şeridi satın almıştım 20-30₺ bir fiyata. Bunu değiştikten sonra kol eskisinden de iyi çalıştı. Yani DualShock 4 V2 için üretilen yedek parçalar bu kollarda çalışıyor. Kolun kötü yanları ise kulaklık taktığınız zaman seslerde kopma falan oldukça sık oluyordu. Şarj süresi orijinal kol kadar iyi değildi. Bu sıkıntılara rağmen verilen paraya değen bir koldu.

Zamanında AliExpress'den bu şekilde kol alıp denemiştim. Kolu aldıktan sonra gaz tuşu sanki takılı kalmış gibi oluyordu. Bu sorunu çözmek için internetten DualShock 4 V2 için Flex film şeridi satın almıştım 20-30₺ bir fiyata. Bunu değiştikten sonra kol eskisinden de iyi çalıştı. Yani DualShock 4 V2 için üretilen yedek parçalar bu kollarda çalışıyor. Kolun kötü yanları ise kulaklık taktığınız zaman seslerde kopma falan oldukça sık oluyordu. Şarj süresi orijinal kol kadar iyi değildi. Bu sıkıntılara rağmen verilen paraya değen bir koldu.

AliExpress'ten satın aldığım kol 5'inde gelmesi gerekiyordu ama bugün oldu haka gelmedi. Sipariş nasıl iptal ediliyor onu da bilmiyorum param içeride kaldı.
Alınacaksa bu alınmalı bence, https://www.trendyol.com/snopy-ramp...pad-p-5854486?boutiqueId=61&merchantId=289558
Bizzat kendim kullandım ve orijinal DS4 sahibiyim fazla fark yok aralarında.
Diğer markası bilinmeyen diye tabir edilen DS4'ler cacık.

Bu kol şu an aklıma takıldı 1 2 gün daha araştırmaya devam edeceğim. Sanırım bu kolu alacağım.

Son düzenleme:
AliExpress'ten satın aldığım kol 5'inde gelmesi gerekiyordu ama bugün oldu haka gelmedi. Sipariş nasıl iptal ediliyor onu da bilmiyorum param içeride kaldı.

Bu kol şu an aklıma takıldı 1 2 gün daha araştırmaya devam edeceğim. Sanırım bu kolu alacağım.

Satın alalı kaç gün olmuştu? Teslim almadığınız sürece paranız her türlü iade edilir o konuda sıkıntınız olmasın. Belli bir günü geçtikten sonra dispute açarsanız para neredeyse anlık iade oluyor.

Bence değer. Uzun yıllar kullanırsınız. Ayrıca bildiğim kadarıyla yeni nesil çıktıkça ücretsiz olarak elinizdeki eski nesil gamepadi yeni nesille değiştiriyorlar herhalde. Tam emin değilim ama böyle bir şey var diye biliyorum. PS koluna göre çok daha rahat kullanımı.

Adam Xbox kolu önerme kardeşim derse önermeyiz reis ne bu sinir? Daha rahat, daha avantajlı neden Xbox kolu önermeyelim? 45K'lık sistemi olan adama 1K Xbox koluna vermek koymaz bence. Alsın yıllarca kafası rahat kullansın diye uğraşıyoruz.

Adam DS4 istemiş sen Xbox kolu öneriyorsun ona bakarsak fanboy.

Satın alalı kaç gün olmuştu? Teslim almadığınız sürece paranız her türlü iade edilir o konuda sıkıntınız olmasın. Belli bir günü geçtikten sonra dispute açarsanız para neredeyse anlık iade oluyor.
IMG_20220215_134358.jpg

Ürüne tıkladığımda teslimat gecikti ulaştırmaya çalışıyoruz var ama iptal etme yok.
Alınabilir. 1 yıldır PC için kullanıyorum bir sorunu yok.

Acaba aldığın ürünün linkini atar mısın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı