wAy 0ut
Decapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Elimde orijinal bir DS4 mevcut ve 3 yıldır bu cihazı sorunsuz kullanıyorum. Fakat son zamanlarda oyunlarda ciddi anlamda takılmalar yaşıyordum. Tuş basılı kalma ya da joystick takılı kalma gibi problemler. 2 gündür sorunun nerede oldugunu araştırıyorum. Ve sonunda buldum. DS4 Windows programında anlık ms değerlerine bakıyorum. Kol masada sabit dururken hiçbir şekilde hareket ettirilmediği zaman bütün tuşlara bastığımda 1ms sabit alıyorum. Fakat ne zaman kolu alıp sağa sola bir direksiyon gibi hareket ettirsem 200ms ile 1000ms arası input delay oluyor ve cihaz takılıyor. Bunun sebebini bilen yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Anakartım X870 MSI Tomahawk Wi-Fi. Bluettoth adaptörü anakarta ait olan Bluetooth. Ms değerlerinin resmini atıyorum.
Güncelleme: DS4'ü PC'nin anakart kısmına yaklaştırınca ms düşüyor 1-4 ms arası sabit kalıyor. Ama ne zaman biraz uzaklaştırsam hemen 40-50 ms oluyor. 1 metre geriye çektiğim an 100-200 ms arası artıyor.
Güncelleme: DS4'ü PC'nin anakart kısmına yaklaştırınca ms düşüyor 1-4 ms arası sabit kalıyor. Ama ne zaman biraz uzaklaştırsam hemen 40-50 ms oluyor. 1 metre geriye çektiğim an 100-200 ms arası artıyor.