DS4 Windows nasıl indirilir?

Hasan Erikli

Hectopat
Yer
İzmir Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL i3-12100F 4.3GHz 4/8 Çekirdek İşlemci

ASUS PRIME H610M-E DDR4 Anakart

PALIT RTX 3060 Dual 12GB Ekran kartı

Adata XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3200 MHz

SHARKOON SHP650V2 650W 80+ EU Güç kaynağı

ADATA LEGEND 710 512GB M.2 2400-1000MB/s SSD
Meslek
Öğrenci
Yeni bir konsol aldım. DS4 Windows uygulaması gerektiğini öğrendim kurdum fakat ayarlarla oynadım bozdum biraz. Tüm sürücülerini uygulamasını vs. sildim, nasıl eksiksiz kurabilirim? Ve ayrıca yapmam gereken ayar vs. var mı uygulama içinde? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir konsol aldım. DS4 Windows uygulaması gerektiğini öğrendim kurdum fakat ayarlarla oynadım bozdum biraz. Tüm sürücülerini uygulamasını vs. sildim, nasıl eksiksiz kurabilirim? Ve ayrıca yapmam gereken ayar vs. var mı uygulama içinde? Yardımcı olursanız sevinirim.

Direk ayarları sıfırlayabilirdiniz DS4Windows yazınca direk çıkıyor.

Direk ayarları sıfırlayabilirdiniz DS4Windows yazınca direk çıkıyor.

Uygulamayı kurdum ZIP klasöründe klasöre ayıkladım masaüstüne kopyalayıp atmam sorun teşkil etmez değil mi ds4windows.exe dosyasını.

Hocam anladığım bir konu değil ama burada da biri sorunu yaşamış ve çözülmüş.

Yok bende kuruluydu uzun zamandır bir sorun yok. Ben otomatik kolu kullanmayınca kapatıyor diye sildim.

1692184002447.png

Buradaki driverlerden başka driver kurmama gerek kalıyor mu?

Konsol neden DS4Windows istiyor anlamadım ama PC için adımları anlatayım.

Öncelikle, programı GitHub'dan indirin. Siteden değil.

Zip'ten çıkartınve "Belgelerim" gibi ayak altında olmayan bir klasöre çıkartın.
DS4Windows.exe'yi çalıştırın.
Settings sekmesine tıklayın.
Controller/Driver Setup linkine tıklayın.
Oradaki adımları takip edin.
Bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.
Daha sonra joystick'i bağlayın ve DS4Windows'ta çıkacaktır. (Settings sayfasında Device Options seçeneğinden joystick türünü aktif etmeniz gerekebilir.)
Bağlantı gerçekleştiğinde Windows'da Başlat'a basıp HidHide Configuration Client'ı bulun.
Devices sekmesinden kullandığınız joystick'i gizleme seçeneğini aktif edin. Böylece joystick'in iki kez input vermesi gibi problemler yaşamazsınız. Bunu de-aktif yapmadığınız sürece joystick sadece programda görünür.
Buradaki driverlerden başka driver kurmama gerek kalıyor mu?
Gerekmeyecektir.

Konsol neden DS4Windows istiyor anlamadım ama PC için adımları anlatayım.

Öncelikle, programı GitHub'dan indirin. Siteden değil.

ZIP'ten çıkartınve "belgelerim" gibi ayak altında olmayan bir klasöre çıkartın.
DS4Windows.exe'yi çalıştırın.
Settings sekmesine tıklayın.
Controller/Driver setup linkine tıklayın.
Oradaki adımları takip edin.
Bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.
Daha sonra Joystick'i bağlayın ve DS4Windows'ta çıkacaktır. (settings sayfasında device options seçeneğinden joystick türünü aktif etmeniz gerekebilir.)
Bağlantı gerçekleştiğinde Windows'ta başlat'a basıp hidhide Configuration Client'ı bulun.
Devices sekmesinden kullandığınız Joystick'i gizleme seçeneğini aktif edin. Böylece Joystick'in iki kez input vermesi gibi problemler yaşamazsınız. Bunu de-aktif yapmadığınız sürece joystick sadece programda görünür.

Gerekmeyecektir.

Hocam şimdi bir video izliyorum da
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
0 delay yapmaya çalışıyorum fakat adamdaki gibi yeşil olmuyor kırmızı oluyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Hocam şimdi bir video izliyorum da.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
0 delay yapmaya çalışıyorum fakat adamdaki gibi yeşil olmuyor kırmızı oluyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Yeni konu açtım https://www.technopat.net/sosyal/konu/ds4-windows-0-delay-yapma.2752885/

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı