DS4 Windows sonrası DS4'ün girişi hassaslaştı

BadKarma

Kilopat
Daha fazla  
Normalde DualShock'un kablosunu takınca direkt oyuna gelmiyordu(oyunda çalışmıyordu), bunun için arka arkaya çıkartıp tekrar takarak oyunda çalışmasını sağlıyordum. Bir videoda DS4 Windows adlı programı gördüm indirdim yükledim, oyuna geçtim direkt oyunda çalıştı.

2-3 saat sonra DualShock çalışmayı bırakıp tekrar çalışmaya başladı(herhangi bir aygıt takınca ve çıkarınca gelen bildirim sesini biliyosunuz ta kendisi) ve DualShock'un USB girişi "çok hassas" olmaya başladı. Kabloyu hafif oynatayım hemen aygıt çıkarma sesinin bildirimi geliyordu çalışmıyordu.

DS4 Windows vıgem bus driver yüklemişti onu kaldırdım, fakat o hassaslık hala devam ediyordu internetten araştırdım appdatada DS4 Windows klasörü bulunuyormuş fakat bende o yok. Denetim masasında da DS4 Windows yok, öylece kaldım. Tek sıkıntı o hassasiyet. DS4 Windows yüklemeden önce bu kadar hassas değildi.

Nasıl çözebilirim format atmadan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tak çıkar yapa yapa sokete zarar vermiş olabilirsiniz. Aynı kolu bir de PS varsa onda da deneyin kablolu. Bağlantı sorunu yaşarsanız soketi bozmuşsunuz anlamına gelir.

Tak çıkar yapa yapa sokete zarar vermiş olabilirsiniz. Aynı kolu bir de PS varsa onda da deneyin kablolu. Bağlantı sorunu yaşarsanız soketi bozmuşsunuz anlamına gelir.

Ben USB'yi tak çıkar yapıyordum ama DualShock'taki Micro USB soketi hassaslaştı, PS yok maalesef. Ben normalde DS4 Windows kullanmıyordum her şey 2-3 saat içinde gelişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı