adardemir Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar bu DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC siteden PlayStation kolu ile Windows'a bağlamak için yazılım indirdim kurulumunu yaptım ama VirusTotal'e taratınca trojan diye çıkıyor, sizce virüslü mü?
Arkadaşlar bu DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC siteden PlayStation kolu ile Windows'a bağlamak için yazılım indirdim kurulumunu yaptım ama VirusTotal'e taratınca trojan diye çıkıyor, sizce virüslü mü?
Z zinedinzidan Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 888 Çözümler 1 30 Ocak 2023 #11 adardemir dedi: virus total de trojan yazıyorsa öyledir dedim kaspersky ile kapsamlı tarama yaptım bişey çıkmadı Genişletmek için tıkla... Virustotal genelde false positive oluyor yani birşey yoktur muhtemelen ama için rahat etmediyse benim attığım yerden indir kafan rahat olsun. Artı 0 Eksi
adardemir dedi: virus total de trojan yazıyorsa öyledir dedim kaspersky ile kapsamlı tarama yaptım bişey çıkmadı Genişletmek için tıkla... Virustotal genelde false positive oluyor yani birşey yoktur muhtemelen ama için rahat etmediyse benim attığım yerden indir kafan rahat olsun.
KS KS adardemir Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #12 zinedinzidan dedi: Virustotal genelde false positive oluyor yani birşey yoktur muhtemelen ama için rahat etmediyse benim attığım yerden indir kafan rahat olsun. Genişletmek için tıkla... eğer bulaştıysa yenisini indirsem neye yarar zinedinzidan dedi: Virustotal genelde false positive oluyor yani birşey yoktur muhtemelen ama için rahat etmediyse benim attığım yerden indir kafan rahat olsun. Genişletmek için tıkla... hocam sizin attığınız github linkindeki zip dosyasını da tarattım yine aynı trojan alertini verdi Artı 0 Eksi
zinedinzidan dedi: Virustotal genelde false positive oluyor yani birşey yoktur muhtemelen ama için rahat etmediyse benim attığım yerden indir kafan rahat olsun. Genişletmek için tıkla... eğer bulaştıysa yenisini indirsem neye yarar zinedinzidan dedi: Virustotal genelde false positive oluyor yani birşey yoktur muhtemelen ama için rahat etmediyse benim attığım yerden indir kafan rahat olsun. Genişletmek için tıkla... hocam sizin attığınız github linkindeki zip dosyasını da tarattım yine aynı trojan alertini verdi