AdemMete Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2015 #1 Dualshock 4'ün hoparlöründen nasıl ses alabilirim? Mono kulaklığı sormuyorum. Karıştıranlar oluyor. TV'den gelmesini istemiyorum. Sesin gamepad'deki hoparlör üzerinden gelmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2015
Dualshock 4'ün hoparlöründen nasıl ses alabilirim? Mono kulaklığı sormuyorum. Karıştıranlar oluyor. TV'den gelmesini istemiyorum. Sesin gamepad'deki hoparlör üzerinden gelmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Mayıs 2015 #2 Bu her oyunda mevcut değil bildiğim kadarı ile. Destekleyen oyunlar için sesin açık olduğundan emin ol: PS4 ana ekranda D-pad yukarı tuşuna bas. Böylece Function kısmına gireceksin. [Settings] > [Devices] > [Controllers]'a git. [Volume Control] seçeneği seçili iken sağa basarak sesin açık olduğundan emin ol. Sola ve sağa basınca kontrolcüden ses efekti gelmeli.
Bu her oyunda mevcut değil bildiğim kadarı ile. Destekleyen oyunlar için sesin açık olduğundan emin ol: PS4 ana ekranda D-pad yukarı tuşuna bas. Böylece Function kısmına gireceksin. [Settings] > [Devices] > [Controllers]'a git. [Volume Control] seçeneği seçili iken sağa basarak sesin açık olduğundan emin ol. Sola ve sağa basınca kontrolcüden ses efekti gelmeli.
pokemon210 Hectopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2015 #3 Ben kol üzerinden sesi oyunlardaki oyuncuların konuşma sesini verir diye biliyorum. Online oyunlarda arkadaşın veya o an oyun içi konuşmaları kol üzerinden alabiliyorsun diye biliyorum.
Ben kol üzerinden sesi oyunlardaki oyuncuların konuşma sesini verir diye biliyorum. Online oyunlarda arkadaşın veya o an oyun içi konuşmaları kol üzerinden alabiliyorsun diye biliyorum.
AdemMete Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2015 #4 Ses efekti geliyorda.Ben oyunlarda almak istiyorum sesi çünkü bir YouTuber Asssassin's Creed oynarken gamepadten geliyordu ses.
Ses efekti geliyorda.Ben oyunlarda almak istiyorum sesi çünkü bir YouTuber Asssassin's Creed oynarken gamepadten geliyordu ses.