WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.247 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #1 Yanlış bir ayar yaptım. Geri alamıyorum ne yaptığımı da hatırlamıyorum. Nasıl çözeceğim bu sorunu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2022
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 22 Mayıs 2022 #2 Profiles sekmesindeki profili silin, sıfırlanmış olur. Artı 0 Eksi
muhammedqqw Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 790 Çözümler 1 Yer kalos Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #3 DS3'te arkada iğne deliği kadar bir delik vardı oraya bak belki vardır varsa ona iğne ile tıklat resetlenir. Artı 0 Eksi
DS3'te arkada iğne deliği kadar bir delik vardı oraya bak belki vardır varsa ona iğne ile tıklat resetlenir.
KS KS WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.247 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #4 muhammedqqw dedi: DS3'te arkada iğne deliği kadar bir delik vardı oraya bak belki vardır varsa ona iğne ile tıklat resetlenir. Genişletmek için tıkla... Uygulama diyorum soruda. Shahdee dedi: Profiles sekmesindeki profili silin, sıfırlanmış olur. Genişletmek için tıkla... Yeni profil oluşturdum. Hala aynı. Yani DS4Windows açıkken gamepad`i algılamıyor steam. Son düzenleme: 22 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
muhammedqqw dedi: DS3'te arkada iğne deliği kadar bir delik vardı oraya bak belki vardır varsa ona iğne ile tıklat resetlenir. Genişletmek için tıkla... Uygulama diyorum soruda. Shahdee dedi: Profiles sekmesindeki profili silin, sıfırlanmış olur. Genişletmek için tıkla... Yeni profil oluşturdum. Hala aynı. Yani DS4Windows açıkken gamepad`i algılamıyor steam.
muhammedqqw Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 790 Çözümler 1 Yer kalos Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #5 WolreaG dedi: Uygulama diyorum soruda. Yeni profil oluşturdum. Hala aynı. Yani DS4Windows açıkken Gamepad'i algılamıyor Steam. Genişletmek için tıkla... Çok pardon görmemişim tam. Artı 0 Eksi
WolreaG dedi: Uygulama diyorum soruda. Yeni profil oluşturdum. Hala aynı. Yani DS4Windows açıkken Gamepad'i algılamıyor Steam. Genişletmek için tıkla... Çok pardon görmemişim tam.
recklesskelo Femtopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Temmuz 2025 #6 WolreaG dedi: Uygulama diyorum soruda. Yeni profil oluşturdum. Hala aynı. Yani DS4Windows açıkken gamepad`i algılamıyor steam. Genişletmek için tıkla... çözebildin mi WolreaG dedi: Uygulama diyorum soruda. Yeni profil oluşturdum. Hala aynı. Yani DS4Windows açıkken gamepad`i algılamıyor steam. Genişletmek için tıkla... çözebildin mi Artı 0 Eksi
WolreaG dedi: Uygulama diyorum soruda. Yeni profil oluşturdum. Hala aynı. Yani DS4Windows açıkken gamepad`i algılamıyor steam. Genişletmek için tıkla... çözebildin mi WolreaG dedi: Uygulama diyorum soruda. Yeni profil oluşturdum. Hala aynı. Yani DS4Windows açıkken gamepad`i algılamıyor steam. Genişletmek için tıkla... çözebildin mi
M Mustafa139 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 309 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #7 steam'in kendi kontrolcü ayarları var oradan yapın. Steam ve DS4 aynı anda açık olmasın. Artı 0 Eksi