Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #1 DS4Windows'ta DualShock 4 kullanıyorum. Touchpad şu an fare işlevi görüyor. Nasıl DualShock 4'teki işlevine sahip olabilir? Bazı oyunlarda sorun oluyor.
DS4Windows'ta DualShock 4 kullanıyorum. Touchpad şu an fare işlevi görüyor. Nasıl DualShock 4'teki işlevine sahip olabilir? Bazı oyunlarda sorun oluyor.
Çözüm Aeronight 4 Ocak 2022 ggbro dedi: PS4 kullanmadım hiç. Touchpad yerine ne yapmasını istiyorsunuz tam olarak? Genişletmek için tıkla... Çözümü buldum. Dualshock 4 seçmemiz ve... Touchpad kısmından Passthru Click Action'ı işaretlememiz gerekiyormuş.
ggbro dedi: PS4 kullanmadım hiç. Touchpad yerine ne yapmasını istiyorsunuz tam olarak? Genişletmek için tıkla... Çözümü buldum. Dualshock 4 seçmemiz ve... Touchpad kısmından Passthru Click Action'ı işaretlememiz gerekiyormuş.
ggbro Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 4 Ocak 2022 #2 Böyle olması lazım. Buradan yapabilirsin sanırım. Artı 0 Eksi
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #3 Dualshock 4'e aldığım zaman gamepad çalışmıyor. Artı 0 Eksi
ggbro Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 4 Ocak 2022 #4 Aeronight dedi: Dualshock 4'e aldığım zaman gamepad çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... XBOX 360'a çek yeniden. Touchpad sekmesinden ayarla. Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Dualshock 4'e aldığım zaman gamepad çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... XBOX 360'a çek yeniden. Touchpad sekmesinden ayarla.
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #5 Hangi ayarı yapmalıyım? Artı 0 Eksi
ggbro Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 4 Ocak 2022 #6 Aeronight dedi: Hangi ayarı yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... PS4 kullanmadım hiç. Touchpad yerine ne yapmasını istiyorsunuz tam olarak? Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Hangi ayarı yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... PS4 kullanmadım hiç. Touchpad yerine ne yapmasını istiyorsunuz tam olarak?
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #7 ggbro dedi: PS4 kullanmadım hiç. Touchpad yerine ne yapmasını istiyorsunuz tam olarak? Genişletmek için tıkla... Çözümü buldum. Dualshock 4 seçmemiz ve... Touchpad kısmından Passthru Click Action'ı işaretlememiz gerekiyormuş. Artı 0 Eksi Çözüm
ggbro dedi: PS4 kullanmadım hiç. Touchpad yerine ne yapmasını istiyorsunuz tam olarak? Genişletmek için tıkla... Çözümü buldum. Dualshock 4 seçmemiz ve... Touchpad kısmından Passthru Click Action'ı işaretlememiz gerekiyormuş.