DSL bağlantısının sürekli kopması

Neyi sana yıkarlar mı? Bende aynısı oldu şikayet ettim arıza kaydı üstüne arıza kaydı açtım. Sonunda gelip yaptılar. Eski bağlantı ve yeni yapılan bağlantıya dikkat edin görsellerde. Şu an 2 haftadır modem çalışıyor. Değerlerde sıfır oynama var. Tam stabil hız alıyorum. Şikayetvar.com dahil her yere yazın derim!
Çok iyi siz hangi internet abonesi oluyodunuz bu arada netspeed şu an kayıt açyı tt atıza olarak gelip bakacakları söyleniyor şu 4 gün içerisinde, nereye yazarak bu desteği aldığınızı tescillediniz en etkili olarak gördüğnüüz ben de bu desteği almak istiyorum ama en etkili yer neresi olur bilmiyorum

Çok iyi siz hangi internet abonesi oluyodunuz bu arada netspeed şu an kayıt açyı tt atıza olarak gelip bakacakları söyleniyor şu 4 gün içerisinde, nereye yazarak bu desteği aldığınızı tescillediniz en etkili olarak gördüğnüüz ben de bu desteği almak istiyorum ama en etkili yer neresi olur bilmiyorum
Netspeed abonesiyim. Bimer, Cimer, Twitter, Linkedin, şikayetvar.com, Açık Kapı, Muhtarlık, Genel müdürlük, Ulaştırma bakanı, beyaz masa, ...kısaca her yere mail attım ve şikayetimi bildirdim.

Netspeed abonesiyim. Bimer, Cimer, Twitter, Linkedin, şikayetvar.com, Açık Kapı, Muhtarlık, Genel müdürlük, Ulaştırma bakanı, beyaz masa, ...kısaca her yere mail attım ve şikayetimi bildirdim.
Peki ne üzerinden açtınız şikayetinizi, şikayetvar'da mesela Netspeed üzerinden mi şikayet bildirdiniz Türk telekomun altyapısı olduğu için soruyorum Netspeed'e de

Technopat Haberler

Geri
Yukarı