DSL değerleri nasıl?

Kaeshine

Hectopat
Katılım
19 Şubat 2020
Mesajlar
104
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Endüstriyel Otomasyon
Altyapımın desteklediği en yüksek paketini kullanıyorum Speedtest ve modem ara yüzündeki DSL bilgisini bıraktım. Ankastre kutusundan (15 metre mesafe) Splitter'a oradan modeme bağlı Ethernet kablosu ile kasaya bağlı. Bu değerler iyi midir, daha iyi olabilir mi? Öğrenmek istiyorum.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png
 
Daha iyi olabilir, splitter kullanmayarak. Değerler gayet güzel, 100 Mbps hız alabilirsiniz ancak belki zaman zaman düşüşler yaşayabilirsiniz. Düşüşlerin sebebi ise, bağlı bulunduğunuz bölgeyi besleyen saha dolabına binen yüktür.
 
Tüm ISS'ler maksimum 79 mbps alabileceğimi söylüyor.
HAHA, banada 50 Mbps alabilirsin diyorlar ama 90 Mbps alıyorum :) Dert etme yani. Ha ne olur, bağlantı kopmaları olma ihtimali olabilir ancak, senin değerlerinde ben kopmalar yaşanacağını zannetmiyorum. Şu anda en ucuz 100 Mbps paket TürkNet'te bu arada.
 
Bana da öyle dediler. En fazla 82 alabilirsin dediler. DSL değerlerine baktığım da 144 Mbps hız destekliyordu. TürkNet’e geçtim 100 Mbps olan pakete şu an 94-95 alıyorum. Senin de alt yapın destekliyor 115’i.

Haha, bana da 50 Mbps alabilirsin diyorlar ama 90 Mbps alıyorum :) dert etme yani. Ha ne olur, bağlantı kopmaları olma ihtimali olabilir ancak, senin değerlerinde ben kopmalar yaşanacağını zannetmiyorum. Şu anda en ucuz 100 Mbps paket TürkNet'te bu arada.

TürkNet kullanıyorum zaten.
Edit: Şu an bu konu hakkında destek şikayet kaydı oluşturdum umarım 100Mbps yükseltilir.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı