DSL Ek Modu Nedir?

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
İyi akşamlar. Modemimde DSL ek modu şeklinde bir kısım var. Ancak hangi mod ne yapar tam kestiremiyorum. Annex M modu yükleme hızımı arttırdığını gördüm. Annex A modunun da yükleme hızımı azaltıp indirme hızıma verdiğini gördüm ama sağlıklı bir bağlantı için neyi seçmem gerektiğini kestiremedim. Diğer modları açıklayabilir misiniz? Annex B J L vs. ne yapar açıklayabilir misiniz?

Screenshot_20210116-232153_Chrome.jpg

İyi akşamlar. Modemimde DSL ek modu şeklinde bir kısım var. Ancak hangi mod ne yapar tam kestiremiyorum. Annex M modu yükleme hızımı arttırdığını gördüm. Annex A modunun da yükleme hızımı azaltıp indirme hızıma verdiğini gördüm ama sağlıklı bir bağlantı için neyi seçmem gerektiğini kestiremedim. Diğer modları açıklayabilir misiniz? Annex B J L vs. ne yapar açıklayabilir misiniz?

Eki Görüntüle 839442

ANNEX A/I/J/L/M seçeneğinde durum nasıl? Teorik olarak bütün modları desteklediği için en iyi performansı o verebilir.

ANNEX A/I/J/L/M seçeneğinde durum nasıl? Teorik olarak bütün modları desteklediği için en iyi performansı o verebilir.
Annex M modunu seçiyor. Yükleme hızımı iyileştiriyor ama indirme hızı konusunda pek bir şey yaptığı söylenemez.
İndirme hızımı kısıtlıyorsa ona bir şey yapmasın nasılsa yüksek upload hızlarına erişemiyorum diye Annex A seçmiştim aylardır aynı. Bir sorunla karşılaşmadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı