Herkese selam. Yaklaşık 3 saat önce basıma gelen ve beni internetsiz bırakan durumdur. DSL kablosunu değişmeme rağmen hiçbir şekilde DSL ışığı yanmıyor. Son çare elektrik geliyor mu diye dilimle (?) denedim ve elektrik gelmediğini fark ettim. Ne yapmam gerekiyor? Servis sağlayıcım TurkNet.
TurkNet müşteri hizmetleri normalin dışında ama bildirdim geri dönüş yapmadılar daha. Kendim yapabileceğim bir cozum önerisi gelir umuduyla buraya yazdım.
Elektrik gelmiyorsa büyük ihtimalle binanın kutusunda bir sorun vardır servis sağlayıcısıyla konuşup onarmlarını talep edin elektrik gelmiyorsa sizin yapabileceğiniz bir şey yok eğer DSL kablosu prizden geliyorsa orayı açıp kontrol edebilirsiniz.
DLS yanmıyorsa %99 Türknet kaynaklıdır. Aynısı başıma geldi 35 gün gelmedi internet Türk Telekom'a geçiş yaptım 1 gün sonra düzeldi aynı port olmasına rağmen.
DLS yanmıyorsa %99 Türknet kaynaklıdır. Aynısı başıma geldi 35 gün gelmedi internet Türk Telekom'a geçiş yaptım 1 gün sonra düzeldi aynı port olmasına rağmen.