DSL kablosu kopmuş

thelalemin

Decapat
Daha fazla  
DSL ışığı yakmıyordu. Tam da kapının orada olduğu için kapı her açılıp kapandığında içinden kablo koptu gibime geldi. Bu yüzden kabloyu değiştirme kararı aldım. Elektrikçiye sorduğumda içindeki kablolar birbirine temas ediyor dedi ben de orada olmadığından başka bir yere gidip yeni bir kablo aldım. Ama takamıyorum yardımcı olur musunuz? Adamın bana sattığı kablo 2 çıkışlı. Onceki kablom 3 çıkışlıymış. Anlamadım. 3 çıkışlı kabloyu, aldığım iki çıkışlı kabloyu ve evin yukarısına kadar çekilen kablonun fotoğraflarını buraya koyuyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240603-165115_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20240603-165115_WhatsApp.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20240603-165119_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20240603-165119_WhatsApp.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20240603-165121_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20240603-165121_WhatsApp.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 52
DSL ışığı yakmıyordu. Tam da kapının orada olduğu için kapı her açılıp kapandığında içinden kablo koptu gibime geldi. Bu yüzden kabloyu değiştirme kararı aldım. Elektrikçiye sorduğumda içindeki kablolar birbirine temas ediyor dedi ben de orada olmadığından başka bir yere gidip yeni bir kablo aldım. Ama takamıyorum yardımcı olur musunuz? Adamın bana sattığı kablo 2 çıkışlı. Onceki kablom 3 çıkışlıymış. Anlamadım. 3 çıkışlı kabloyu, aldığım iki çıkışlı kabloyu ve evin yukarısına kadar çekilen kablonun fotoğraflarını buraya koyuyorum.
DSL kablosu 2 uçlu olur. Ek yaptığınız yerden gele 2 uç ile internet kullanabilirsiniz, biri boşta kalacak.

Evet. Bilgilendirme olsun diye yazıyorum. Öncelikle teşekkür ederim yanıtladığınız için. Dediginiz gibi yaptım. Olmayınca arıza kaydı bıraktım. 18 saat ile 24 saat icerisinde size geri dönüş yapacağız dediler. Sabah erkenden abimden modemi aç diye mesaj geldi. DSL ışığı ve internet ışığı yanıyordu. Abimi aradim ne yaptın diye sordum. Onu sanırım aramışlar açmasını söylemişler. Siz önce kendiniz deneyin. Olmuyor ise arıza kaydı bırakın gelip baksınlar. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı