AyberkSokul Hectopat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 54 Çözümler 1 2 Temmuz 2022 #1 Arkadaşımla oynamak için açacağım. Bir konu buldum ama "kaynak IP' si" kısmına ne yazacağım bilemedim.
Arkadaşımla oynamak için açacağım. Bir konu buldum ama "kaynak IP' si" kısmına ne yazacağım bilemedim.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.308 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #2 AyberkSokul dedi: Arkadaşımla oynamak için açacağım. Bir konu buldum ama "kaynak IP' si" kısmına ne yazacağım bilemedim. Genişletmek için tıkla... Statik IP'ye sahipsen modemden açabilirsin ancak yüksek ihtimal CGNAT IP havuzunda olduğun için açamazsın.
AyberkSokul dedi: Arkadaşımla oynamak için açacağım. Bir konu buldum ama "kaynak IP' si" kısmına ne yazacağım bilemedim. Genişletmek için tıkla... Statik IP'ye sahipsen modemden açabilirsin ancak yüksek ihtimal CGNAT IP havuzunda olduğun için açamazsın.
AyberkSokul Hectopat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 54 Çözümler 1 2 Temmuz 2022 #3 polakavic dedi: Statik IP'ye sahipsen modemden açabilirsin ancak yüksek ihtimal CGNAT IP havuzunda olduğun için açamazsın. Genişletmek için tıkla... Statik ip işini internet sağlayıcımdan yapmam gerekiyor değil mi?
polakavic dedi: Statik IP'ye sahipsen modemden açabilirsin ancak yüksek ihtimal CGNAT IP havuzunda olduğun için açamazsın. Genişletmek için tıkla... Statik ip işini internet sağlayıcımdan yapmam gerekiyor değil mi?
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.308 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #4 AyberkSokul dedi: Statik ip işini internet sağlayıcımdan yapmam gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Tabiki. Ama ngrok programı kullanabilirsin. Araştırmanı tavsiye ederim.
AyberkSokul dedi: Statik ip işini internet sağlayıcımdan yapmam gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Tabiki. Ama ngrok programı kullanabilirsin. Araştırmanı tavsiye ederim.