Modem bilgisayarın olduğu odaya yetişmiyor ve kablo ile odama ulaştırmak istiyorum interneti DSL kablosu ile mi taşımalıyım yoksa Ethernet kablosu ile interneti bilgisayara direk bağlamalı mıyım hangisinde daha az kayıp yaşarım?
Modem bilgisayarın olduğu odaya yetişmiyor ve kablo ile odama ulaştırmak istiyorum interneti DSL kablosu ile mi taşımalıyım yoksa Ethernet kablosu ile interneti bilgisayara direk bağlamalı mıyım hangisinde daha az kayıp yaşarım?
Diğer arkadaşlar soruyu tam anlamamış sanırım. DSL ile uzağa götüremezsiniz, o kadar uzun kablolarda veri kaybı yaşatır. Modemi taşımayın, ethernet kablosu alın. Uzaklık belirtmemişsiniz ayrıca.
Diğer arkadaşlar soruyu tam anlamamış sanırım. DSL ile uzağa götüremezsiniz, o kadar uzun kablolarda veri kaybı yaşatır. Modemi taşımayın, ethernet kablosu alın. Uzaklık belirtmemişsiniz ayrıca.
Kabloya çok fazla ek yapıp ve uzun bir kablo alıp modemi taşırsanız hızınız düşer bunu bizzat yaşadım. Tavsiyem Ethernet kablosu al hiç modemi taşımaya uğraşma.
Hocam musaitlik durumunuzu veya kafanızda ne var bilemem tabii ama 10 metre CAT5 veya 6 kablosu ile bağlansanız daha mantıklı değil mi ? Modemin yerini neden değiştirmek istediniz ?
Hocam musaitlik durumunuzu veya kafanızda ne var bilemem tabii ama 10 metre CAT5 veya 6 kablosu ile bağlansanız daha mantıklı değil mi? Modemin yerini neden değiştirmek istediniz?