Dslam kilidini kaldırma

EmreBlast

Centipat
Daha fazla  
TürkNet kullanıyorum. 100 Mbps pakete geçiş yaptım ve şu an 79/4 olarak sınırlanmış durumda. Hat değerlerim 120 civarına destekliyor. Bunun için Tt'ye mail atmam gerekiyormuş sanırsam tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Hat Değerleri.jpg
    Hat Değerleri.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 968
Türknete destek kaydı bıraktım, 100 mbps'ye geçişinizi sağladık dediler fakat durum hala aynı. Mail attım tt'ye bakalım ne olacak.

Dslam kilidi ile Türk Telekom ilgileniyor. ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr bu mail adresinden şikayetinizi belirtirseniz hız profiliniz elle ayarlanacaktır.

Ne kadar sürede dönüş sağlanıyor.

Ve profilinizde bayağı yorumlarınızı okudum ve bayağı bilgilisiniz bu konuda galiba ben dslam kilidine takıldım 88/4 geliyor bulundugumuz donemde bile uploadlar 2 kat artmışken upload değerim hiç artmadı. 100/8 alabilir miyim

Ve profilinizde bayağı yorumlarınızı okudum ve bayağı bilgilisiniz bu konuda galiba ben dslam kilidine takıldım 88/4 geliyor bulundugumuz donemde bile uploadlar 2 kat artmışken upload değerim hiç artmadı. 100/8 alabilir miyim.
SNR değeri gündüzleri 20 üzerine cıkıyor.

Dosya Ekleri

• 2020-06-11 (2).png
    2020-06-11 (2).png
    10,8 KB · Görüntüleme: 895
Son düzenleme:

Ve profilinizde bayağı yorumlarınızı okudum ve bayağı bilgilisiniz bu konuda galiba ben dslam kilidine takıldım 88/4 geliyor bulundugumuz donemde bile uploadlar 2 kat artmışken upload değerim hiç artmadı. 100/8 alabilir miyim

SNR değeri gündüzleri 20 üzerine cıkıyor.

TürkNet DSLAM kilidi sorunu ile ilgilen(e)miyor. Bende de aynı sorun vardı. Çözüm yolu da sunmuyorlar. Twitter üzerinden @KRC_YSF'a özel mesaj attım beyefendi tınlamadı bile. Mecbur Telekom teknik ofisine gidip derdimi bizzat anlatacağım. Gerçi onlar da internet var sa problem yok deyip geçecekler. Sabır taşı çatlatmaktan başka gayeleri yok bunların.

TürkNet DSLAM kilidi sorunu ile ilgilen(e)miyor. Bende de aynı sorun vardı. Çözüm yolu da sunmuyorlar. Twitter üzerinden @KRC_YSF'a özel mesaj attım beyefendi tınlamadı bile. Mecbur Telekom teknik ofisine gidip derdimi bizzat anlatacağım. Gerçi onlar da internet var sa problem yok deyip geçecekler. Sabır taşı çatlatmaktan başka gayeleri yok bunların.
Hocam sorununuzu çözdünüz mü? Çözdüyseniz nasıl?

Hocam sorununuzu çözdünüz mü? Çözdüyseniz nasıl?

Çözdüm çözmesine ömrümden ömür gitti. Cimere şikayet oluşturdum. 2 hafta sonra hızımı önce 88 sonra da 97 Mbit sabitlediler. Sonra da ben koca kafalık edip VDSL hattımı ADSL dönüştürdüm 😕 Tekrar hızımı yükseltmek istediğimde 3 maymunu oynadılar.

Çözdüm çözmesine ömrümden ömür gitti. Cimere şikayet oluşturdum. 2 hafta sonra hızımı önce 88 sonra da 97 Mbit sabitlediler. Sonra da ben koca kafalık edip VDSL hattımı ADSL dönüştürdüm 😕 Tekrar hızımı yükseltmek istediğimde 3 maymunu oynadılar.
Cimer'e mail mi attınız? VDSL hattımı ADSL'e dönüştürmek asla istemem benim için de risk var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı