Gabumon
Megapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, monitörler hakkında pek bir bilgim yok. Şuan SAMSUNG B1930 modelini kullanıyorum. Bu monitör kaç inç? En yüksek çözünürlük 1366x768 alıyorum. Daha fazla yükseltme imkanım yok sanırım monitörde. Bilen arkadaşlar bana hangi inçte kaç çözünürlük alabilirim Maximum yazabilir mi acaba?
Örnek: 17" 1024 x 768 gibi. Salladım emin değilim
Sırayla alt alta yazarsanız sevinirim.
Birde Nvidia Geforce Experience diye bir program var. ASUS GTX 970 ekran kartım var. 1366 x 768 de oyuna girince acayip fazla dalgalanmalar oluyor. Bu programda çözünürlükleri istediğimize ayarlayabiliyoruz sanırım. Benim monitörde 1920 x 1080 olacak şekilde çalıştırıyor. Fakat gelen görüntü FAKE mi REAL mi anlayamadım. Bu şekilde kullanmalı mıyım yoksa bir zararı var mı monitöre? 1k 2k 4k çözünürlük nasıl oluyor birde detaylı söylerseniz sevinirim.
Örnek: 17" 1024 x 768 gibi. Salladım emin değilim
Birde Nvidia Geforce Experience diye bir program var. ASUS GTX 970 ekran kartım var. 1366 x 768 de oyuna girince acayip fazla dalgalanmalar oluyor. Bu programda çözünürlükleri istediğimize ayarlayabiliyoruz sanırım. Benim monitörde 1920 x 1080 olacak şekilde çalıştırıyor. Fakat gelen görüntü FAKE mi REAL mi anlayamadım. Bu şekilde kullanmalı mıyım yoksa bir zararı var mı monitöre? 1k 2k 4k çözünürlük nasıl oluyor birde detaylı söylerseniz sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: