DSR özelliği GTX 750 Ti da olacak mı?

Haftasonu ailemin yanına gidersem kardeşimin bilgisayarında denerim.

Tamam bekliyorum

Bu arada isterseniz deneyin, öncelikle son versiyon olan 344.48 yüklü olduğuna emin olun. Ardından Nvidia Denetim Masası'na girin ve orada sağ taraftaki listede 2. sırada bulunan "3D Ayarların Yönetilmesi" bölümünden DSR Factors seçeneğini bulun. Eğer OFF ise, üzerine tıklayın ve boş kutucukların hepsini seçin.(İsterseniz 4.00x leri seçmeyebilirsiniz, kaldırmaz kartınız) Sonrasında oyunlarda istediğiniz çözünürlük seçeneğini seçin.

DSR açınca 768p monitörde 1080p netliğinde oynayamazsınız. Sadece biraz daha netlik ve gerçeklik katar.

Ben daha kartı almadım ama alınca gelecek mi ? Diye merak ediyordum sadece Ama yine de bilgilendirme için teşekkürler

Ben GTX 780'de çok verimli bir performans alıyorum. Hitman 2K'da 55-75 fps arası giderken Battlefield 4 50-65 fps arasında değişiyor.
Bence 770 altı kullanıcılar için sağlıklı bir çözüm değil.

DSR geldi ancak 750ti da DSR yapman çok saçma olur ki fpsde kötü sonuçlar görmek insanları üzer her zaman söylerim. DSR yapıcam diye hırs yapıp hayal kırıklığına uğramamalısın bence.

DSR geldi ancak 750ti da DSR yapman çok saçma olur ki fpsde kötü sonuçlar görmek insanları üzer her zaman söylerim. DSR yapıcam diye hırs yapıp hayal kırıklığına uğramamalısın bence.
DSR' yi sadece Call of Duty Modern Warfare 1-2-3 ve Point Blank ' te kullanacağım. Onlar zaten eski oyun olduğu için sıkıntı yapmaz diye düşünüyorum. Sizce yapar mı ?

Modern warfare 3 ghost`a kadar en gelişmiş grafik motorunu kullanılmıştı. Çok fazla birşey beklememenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…