Evet monitör 1360 x 768 60Hz
. DSR' yi açınca 1080p kalitesinde gibi mi oynarım ?
Tamam bekliyorumHaftasonu ailemin yanına gidersem kardeşimin bilgisayarında denerim.![]()
Tamam bekliyorum![]()
Ben daha kartı almadım ama alınca gelecek mi ? Diye merak ediyordum sadeceBu arada isterseniz deneyin, öncelikle son versiyon olan 344.48 yüklü olduğuna emin olun. Ardından Nvidia Denetim Masası'na girin ve orada sağ taraftaki listede 2. sırada bulunan "3D Ayarların Yönetilmesi" bölümünden DSR Factors seçeneğini bulun. Eğer OFF ise, üzerine tıklayın ve boş kutucukların hepsini seçin.(İsterseniz 4.00x leri seçmeyebilirsiniz, kaldırmaz kartınız) Sonrasında oyunlarda istediğiniz çözünürlük seçeneğini seçin.
DSR açınca 768p monitörde 1080p netliğinde oynayamazsınız. Sadece biraz daha netlik ve gerçeklik katar.
Evet ama monitörün biraz küçük olduğundan dolayı yazıları okuyamayabilirsin.Evet monitör 1360 x 768 60Hz. DSR' yi açınca 1080p kalitesinde gibi mi oynarım ?
DSR' yi sadece Call of Duty Modern Warfare 1-2-3 ve Point Blank ' te kullanacağımDSR geldi ancak 750ti da DSR yapman çok saçma olur ki fpsde kötü sonuçlar görmek insanları üzer her zaman söylerim. DSR yapıcam diye hırs yapıp hayal kırıklığına uğramamalısın bence.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.