Rehber DSU Loader'ı Kullanma

Selam,

Bugün DSU Loader'i nasıl kullanacaginizi anlatacagim.

Adim 1:
Gelistirici seceneklerini acin.

Adim 1.1:
DSU Loader yazısına tıklayın,

1668604642813.png

Adim 2:
Google Servislerini istiyorsaniz GSI+GMS ARM64'ü seçin.

1668604971065.jpeg

Adim 3:
Sozlesmeyi kabul edin.

dsu sozlesme.jpg

Adım 4:
İndirme kisa suruyor, bittikten sonra bildirim panelinden yeniden baslat diyerek gecis yapabilirsiniz.

1668605536354.png

Telefon acilirken kendi boot animasyonu(ornek MIUI) degil Android boot animasyonu gelecektir.

Adim 5:
Telefon acildiginda kurulumu tamamlayin.
Sözleşmede yazdığı gibi Android 13 deneyimleyeceğiz :D

1668605912135.png

1668605933510.png

1668606047471.png

ROM'da 8 GB alana sahipsiniz bu arada.
Screenshot_20221116-174140.png

NOT: DSU Loader icin cihaz desteği lazım, her cihazda olmuyor bu. Ben bunu Redmi Note 9 4G ile hazırladım :D
NOT 2: Bunu yaparken cihazin sifirlanmiyor, telefonun kendi yazılımına donmek isterseniz yeniden başlatmak yeterli.

Aklınıza takılan soruları sormaktan çekinmeyin.

Son düzenleme:
Hocam POCO X3 NFC AOSP 13 telefonumda yapsam Android 14 olur mu 😀

Selam,

Bugün dsu Loader'i nasıl kullanacaginizi anlatacagim.

adim 1:

adim 1.1:
Dsu loader yazısına tıklayın,

Eki Görüntüle 1574577

adim 2:
Google servislerini istiyorsaniz gsı+gms ARM64'ü seçin.

Eki Görüntüle 1574581

adim 3:
Sozlesmeyi kabul edin.

Eki Görüntüle 1574595

adım 4:
İndirme kisa suruyor, bittikten sonra bildirim panelinden yeniden baslat diyerek gecis yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1574596

Telefon acilirken kendi boot animasyonu(ornek MIUI) degil Android boot animasyonu gelecektir.

adim 5:

Not: Dsu loader icin cihaz desteği lazım, her cihazda olmuyor bu. Ben bunu Redmi Note 9 4G ile hazırladım :D
Not 2: Bunu yaparken cihazin sifirlanmiyor, telefonun kendi yazılımına donmek isterseniz yeniden başlatmak yeterli.

aklınıza takılan soruları sormaktan çekinmeyin.

Realme C25Y'de çalışmıyor her şey iniyor fakat yeniden başlat dediğimde geri orijinale dönüyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221117-102545.png
    Screenshot_20221117-102545.png
    106,9 KB · Görüntüleme: 498
Realme C25Y'de çalışmıyor her şey iniyor fakat yeniden başlat dediğimde geri orijinale dönüyor.

Aynisini Realme C25Y'de yasadim bende, once telefon kendini yeniden baslatiyor, sonra loopa dusuyor ardindan telefon aciliyor. Realme ve Oppo'larda cok tuhaf bir durum bu.

Aynisini Realme C25Y'de yasadim bende, once telefon kendini yeniden baslatiyor, sonra loopa dusuyor ardindan telefon aciliyor. Realme ve Oppo'larda cok tuhaf bir durum bu.
vivodada aynı durum varmı telefonum vivo y36

vivolarda aynı durum varmı peki cihazım vivo y36

vivolarda aynı durum varmı peki cihazım vivo y36

oem kilidi açıkmı cihazın

Selam,

Bugün DSU Loader'i nasıl kullanacaginizi anlatacagim.

Adim 1:

Adim 1.1:
DSU Loader yazısına tıklayın,

Eki Görüntüle 1574577

Adim 2:
Google Servislerini istiyorsaniz GSI+GMS ARM64'ü seçin.

Eki Görüntüle 1574581

Adim 3:
Sozlesmeyi kabul edin.

Eki Görüntüle 1574595

Adım 4:

Eki Görüntüle 1574596

Adim 5:

NOT: DSU Loader icin cihaz desteği lazım, her cihazda olmuyor bu. Ben bunu Redmi Note 9 4G ile hazırladım :D
NOT 2: Bunu yaparken cihazin sifirlanmiyor, telefonun kendi yazılımına donmek isterseniz yeniden başlatmak yeterli.

Aklınıza takılan soruları sormaktan çekinmeyin.
yanlış görmediysem sizin cihazda oem kilidi açık peki dsu yüklemek için oem kilidini açmak gerekiyormu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı