Steam DSX ve Wallpaper Engine indirime girer mi?

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba dostlar. Oyuna ihtiyacım olduğu kadar bu 2 ürüne de çok ihtiyacım var. 10 USD cüzdan bakiyesi var. Eğer kalırsa yine oyun alacağım elbette. Şu an Steam'e erişemiyorum yoğunluktan. DSX DLC ile almayı düşünüyorum. Bu 2 ürün indirime girer mi?

Wallpaper Engine uzun süredir hiç indirime girmemiş. %10 indirime girmiş bir dönem ama 30 cent için beklemeye değmez.

Hocam DSX ne işe yarıyor?

DualSense oyun kolunu oyunlarda oynamaya, özelleştirme yapmaya yarıyor. DualSense rengi değiştirebilir, tetikleri ayarlayabilir ve daha birçok ayar sunuyor. PlayStation 5 kullanıcısı değilim ama DualSense bilgisayar için aldım. Bu yüzden özelleştirme yapmak için ihtiyacım var.

DualSense oyun kolunu oyunlarda oynamaya, özelleştirme yapmaya yarıyor. DualSense rengi değiştirebilir, tetikleri ayarlayabilir ve daha birçok ayar sunuyor. PlayStation 5 kullanıcısı değilim ama DualSense bilgisayar için aldım. Bu yüzden özelleştirme yapmak için ihtiyacım var.
Teşekkürler.

Rica ederim. Eğer siz de Dualsense sahibiyseniz bilgisayarda kullanmak için Dsx ücretsiz sürümünü ya da Ds4 uygulamasını kullanabilirsiniz. Ücretsiz versiyon ve Ds4 uygulamalarında istediğim kişiselleştirmeleri yapamadığım için ücretli sürümü satın alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı