Öncelikle Wraith'den ürün önermiyorum. Ürünlerinin çoğu kronik, garanti koşulları ve iade koşulları akıl alır gibi değil. Bu forumda da oluşturulmuş çok fazla şikayet var. Hatta yeni oluşturulan bir şikayeti ben sizinle paylaşayım. Sizin istediğiniz karşılaştırmaya gelecek olursak;
Logitech G PRO Superlight 2C ile Razer Viper V3 Pro aslında aynı segmentte iki üst seviye mouse ama karakterleri farklı. Superlight 2C daha hafif, daha dengeli ve sensör tarafında kâğıt üzerinde daha güçlü değerler sunuyor (DPI/IPS/accelerasyon olarak). Genel performans, stabilite ve rekabetçi FPS odaklı kullanım için daha güvenli bir tercih hissi veriyor.
Viper V3 Pro ise biraz daha ince ve uzun bir gövde yapısına sahip. Özellikle claw veya fingertip tutuşlarda daha rahat gelebiliyor. Glide hissi ve feet kalitesi olarak beğenenleri çok, ayrıca bir tuş fazla. Ancak sensör verileri Superlight 2C kadar agresif değil.
Özet geçmek gerekirse:
saf performans, hafiflik ve en stabil sensör isteyenlere Superlight 2C;
Daha ince gövde yapısı, kaygan glide hissi ve claw/fingertip için daha ergonomik bir tasarım arayanlara Viper V3 Pro daha uygun.
Herkese iyi sosyaller, 23 Eylül'de Wraith'ten ATK A9 mouse sipariş verdim ve sorunsuz şekilde elime ulaştı. Neredeyse 1 haftadır FPS oyunlarındayken takılmalar yaşıyorum. Misal veriyorum Valorant'ta fareyi sağa çevirmek isterken oyun içerisinde aimim sabit kalıyor veya fareyi çevirdiğimden...
www.technopat.net
Wraith Esports Mouse şikayetleri için tıklayın! Wraith Esports yorumları ve Wraith Esports Mouse şikayetleri sikayetvar.com'da!
www.sikayetvar.com