Selam. Ya şimdi benim durumum şöyle. Bizim hoca bu hafta Çarşamba günü dua alacakmış. Bize de bunu yeni söyledi. Benim iki günde ayetel kürsi ezberlemem lazım. Hızlı dua ezberleme yöntemleri var mıdır? 10 dakikada anca bir suresini ezberleyebildim.
Selam. Ya şimdi benim durumum şöyle. Bizim hoca bu hafta Çarşamba günü dua alacakmış. Bize de bunu yeni söyledi. Benim iki günde ayetel kürsi ezberlemem lazım. Hızlı dua ezberleme yöntemleri var mıdır? 10 dakikada anca bir suresini ezberleyebildim.
Selam. Ya şimdi benim durumum şöyle. Bizim hoca bu hafta çarşamba günü dua alacakmış. Bize de bunu yeni söyledi. Benim iki günde ayetel kürsi ezberlemem lazım. Hızlı dua ezberleme yöntemleri var mıdır? 10 dakikada anca bir suresini ezberleyebildim.
Az önce dua ezberleyeyim derken laptop ekranımı kırdım. Ciddiyim. Görüntü aşırı karanlık geliyor. Telefon flashını kullanarak anca az bir şey görebiliyorum. Geçmiş olsun.
Az önce dua ezberleyeyim derken laptop ekranımı kırdım. Ciddiyim. Görüntü aşırı karanlık geliyor. Telefon flashını kullanarak anca az bir şey görebiliyorum. Geçmiş olsun.
@technora Şurada bir soru sorduk. Yaptığın hoş değil. Durum ile dalga geçeceğine yardımın olsun. Komik olan bir şey değil yani bu. Sen bunu problem olarak görmüyorsan ve ciddi gelmiyorsa bari haha atma. Oku geç. Basit.