Yazarak yapamam da, direk söyleyerek olur. Arapça bilmiyorum.Madem ezberledin, say bakalım sureyi.
Yazarak yapamam da, direk söyleyerek olur. Arapça bilmiyorum.Madem ezberledin, say bakalım sureyi.
Gelecek sefere denerim dostum. Teşekkür ederim tekrardan.Ben şöyle bir taktik kullanıyorum; duanın son yarısını ezberliyorum, mesela dua 6 satırsa, son 3 satırı ezberliyorum ve baştakiyle birlikte okumaya çalışıyorum.
Baştakini kitaptan okuyarak, kalanını ise ezberlediğim için okuyabiliyorum. Bu taktiği denemeni tavsiye ederim.
Gelecek sefere. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.20-30 kere bakarak okuyun.
Sağ olun. Gelecek sefere artık.Parça parça ezberle, ben de zamanında öyle yaptıydım.
Bana çok saçma geliyor dua filan ezberletmeleri. Sonuçta hayatta hiçbir şeye yaramıyor.
10 kere oku 10 kere yaz yazdıklarını bir daha oku.
Abim sakin. Ne bu rage atma isteği? Ben 3 4 saate anca ezberledim. Ha 10 dakikada ezberleyen arkadaşlarım da oldu. Bana zor geldiği için yardım istedim zaten. Rage atmanın ne anlamı var ki?Ya kardeşim 30 en fazla 30 dakikada ezberliyorsun geç kitabi al eline 30 dakika sadece oku ben böylece ezberliyorum. Bunun hızlı yöntemi yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.