Dua nasıl ezberlenir?

Ben şöyle bir taktik kullanıyorum; duanın son yarısını ezberliyorum, mesela dua 6 satırsa, son 3 satırı ezberliyorum ve baştakiyle birlikte okumaya çalışıyorum.

Baştakini kitaptan okuyarak, kalanını ise ezberlediğim için okuyabiliyorum. Bu taktiği denemeni tavsiye ederim.

Gelecek sefere denerim dostum. Teşekkür ederim tekrardan.

Parça parça ezberle, ben de zamanında öyle yaptıydım.

Bana çok saçma geliyor dua filan ezberletmeleri. Sonuçta hayatta hiçbir şeye yaramıyor.

20-30 kere bakarak okuyun.
Gelecek sefere. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Parça parça ezberle, ben de zamanında öyle yaptıydım.

Bana çok saçma geliyor dua filan ezberletmeleri. Sonuçta hayatta hiçbir şeye yaramıyor.
Sağ olun. Gelecek sefere artık.

Konu dışı : Bana da öyle geliyor aslında. Sadece İslam'ı işlememiz de ayrı saçma zaten.
10 kere oku 10 kere yaz yazdıklarını bir daha oku.

Eyvallah hocam gelecek sefere.

Ya kardeşim 30 en fazla 30 dakikada ezberliyorsun geç kitabi al eline 30 dakika sadece oku ben böylece ezberliyorum. Bunun hızlı yöntemi yok.

Ya kardeşim 30 en fazla 30 dakikada ezberliyorsun geç kitabi al eline 30 dakika sadece oku ben böylece ezberliyorum. Bunun hızlı yöntemi yok.
Abim sakin. Ne bu rage atma isteği? Ben 3 4 saate anca ezberledim. Ha 10 dakikada ezberleyen arkadaşlarım da oldu. Bana zor geldiği için yardım istedim zaten. Rage atmanın ne anlamı var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…