Dual boot format sonrası ikinci disk gözükmüyor

348103

Hectopat
Arkadaşlar Dual boot varken formatladım, 980 GB diskim vardı 931 GB olmuş ve diğer disk gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazla anlaşılmıyor. Telefondan çekip değil de, ekran alıntısı olarak atın.

Hocam birazdan atabilirim onu çünkü bilgisayarda bir işlem yapıyorum.
Bence gerek yok. Eğer ki Dual bootta sıkıntı yoksa.

Hocam format sonrası Dual boot da gitti sorun bu.
Bir şey olmaz sanırım. BIOS'ta gözüküyorsa bir şey olmaz bence.

Hocam bu sırada BIOS'ta da gözükmüyor.
Fazla anlaşılmıyor. Telefondan çekip değil de, ekran alıntısı olarak atın.

Hocam her yere baktım BIOS'ta bile 931 gözüküyor ama ben 980 olduğuna eminim acaba HDD'm bozuluyor olabilir mi?

Son düzenleme:
PC`de fiziksel olarak kaç adet HDD var ve boyutları nedir?

PC'de fiziksel olarak kaç adet HDD var ve boyutları nedir?

Hocam bir adet 1TB HDD'm var Ubuntu kurmuştum Dual Boot yapıp Ubuntu'ya 200 GB alan vermiştim sonrasında ne olduysa Windows Dual Boot`ta gözükmedi ve format atmak zorunda kaldım (tek Ubuntu kuruluyken attım Windows formatıydı) sonrasında olay bu halı aldı acaba formatı yanlış mı attım diye bir kez daha attım ama hala aynı hatta bu sefer iki diske bile böldüm.

Hocam bir adet 1TB HDD'm var Ubuntu kurmuştum Dual boot yapıp Ubuntu'ya 200 GB alan vermiştim sonrasında ne olduysa Windows Dual bootta gözükmedi ve format atmak zorunda kaldım (tek Ubuntu kuruluyken attım Windows formatıydı) sonrasında olaylae bu halı aldı acaba formatı yanlış mı attım diye bir kez daha attım ama hala aynı hatta bu sefer iki diske bile böldüm.

Bu arada bilgisayarda bir sorun yok HDD hala içine dosya vs. alabiliyor.

Bende iki adet WD Blue 1 TB HDD var ve ikisi de 931 GB olarak gözüküyor. Ubuntu hakkında fazla bilgim yok.
WD HDD`ler.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı