Dual boot ile Windows 11 ve Windows 10 kullanmak

shereuli

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba evde kullanmadığımız bir laptop var. Bu laptoptaki SSD'yi söküp ana bilgisayarıma takmak istiyorum. İki ayrı sistem olarak kullanacağım, bunun için de Dual boot denilen bir yöntem varmış sanırım.

Ana bilgisayarımda Windows 11 kurulu, takacağım SSD'de Windows 10 kurulu. Bu iki sistemi nasıl Dual boot olarak birbirinden bağımsız şekilde kullanırım? SSD'yi taktıktan sonra ne yapacağım?

Merhaba evde kullanmadığımız bir laptop var. Bu laptoptaki SSD'yi söküp ana bilgisayarıma takmak istiyorum. İki ayrı sistem olarak kullanacağım, bunun için de Dual boot denilen bir yöntem varmış sanırım.

Ana bilgisayarımda Windows 11 kurulu, takacağım SSD'de Windows 10 kurulu. Bu iki sistemi nasıl Dual boot olarak birbirinden bağımsız şekilde kullanırım? SSD'yi taktıktan sonra ne yapacağım?

3 sürüm kullanıyorum
10 22H2
11 24H2
11 25H2 dev.

Dosya Ekleri

• IMG_1759.jpeg
    IMG_1759.jpeg
    147,9 KB · Görüntüleme: 21
3 sürüm kullanıyorum
10 22H2
11 24H2
11 25H2 dev.
Yani SSD'yi laptoptan söküp direkt ana sisteme takmam yeterli olacak, zaten sistem kendisi dual boota giriyor öyle değil mi?

Bu SSD'de virüs varsa ana bilgisayara bulaşma ihtimali olur mu peki yoksa dual boot sistemimi korur mu?

Yani SSD'yi laptoptan söküp direkt ana sisteme takmam yeterli olacak, zaten sistem kendisi Dual boota giriyor öyle değil mi?

Bu SSD'de virüs varsa ana bilgisayara bulaşma ihtimali olur mu peki yoksa Dual boot sistemimi korur mu?

Hep temiz kurdum, soruna net cevap veremem.
Virus varsa; silip yeni temiz kurulum yapman daha saglıklı olur. Kesinlikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı