Dual boot nasıl yapılır?

Fedora'da ayırdığınız kısmı otomatik görüp oraya kuruyor.
Windows disk yöneticisinden istediğin bölümü ayır. Sonra kurulum ekranın o bölümü seç. Linux Mint'i daha önce hiç kurmadığım için disk seçme tarafını bilmiyorum. EndeavourOS denemek istersen onda işler daha kolay ve basit.

Onunle uğraşmana gerek yoktu, hangi yöntemi izlemek istediğin senin kararın.
Hocam bura da ne yapmam lazım hiç bir şey anlamadım neyi ne kadar vermeliyim neyi değişmeliyim bir de linux mint XFCE iyi mi kötü mü? ona göre onu indirmeyi düşünüyorum bir yandan

Dosya Ekleri

• bura  da bir bo ka.PNG
    bura da bir bo ka.PNG
    8,6 KB · Görüntüleme: 25
Hocam bura da ne yapmam lazım hiç bir şey anlamadım neyi ne kadar vermeliyim neyi değişmeliyim bir de linux mint XFCE iyi mi kötü mü? ona göre onu indirmeyi düşünüyorum bir yandan
Burda diskinizin bir kısmını ayıracaksınız, daha sonra ayırdığınız kısma Linux kuracaksınız. Fakat ben USB belleğinizin olmadığını kaçırmışım, USB bellek ödünç almaya çalışın.

Hangi Linux sürümünü kuracağınızı da bilmiyor gibisiniz. İyi bir araştırma yapın, gerekirse bununla alakalı yeni bir konu açın.

Burda diskinizin bir kısmını ayıracaksınız, daha sonra ayırdığınız kısma Linux kuracaksınız. Fakat ben USB belleğinizin olmadığını kaçırmışım, USB bellek ödünç almaya çalışın.

Hangi Linux sürümünü kuracağınızı da bilmiyor gibisiniz. İyi bir araştırma yapın, gerekirse bununla alakalı yeni bir konu açın.
USB bellek olmayınca ne fark ediyor hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı