Çözüldü Dual Boot silme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Nazilli.
Daha fazla  
Meslek
Technopat'ta gezinmek.
Arkadaşlar merhaba, şöyle bir sorunum var. Babam bilgisayarıcıya format için laptopu götürmüştü adam da korsan Windows 10 kurmuş HDD'ye ama kurduğu Windows 10 hep mavi ekran vb hataları veriyordu. Ben de kendim Windows 10 kurdum. Sonra SSD almıştım HDD'deki Windows'u sildim ve SSD'ye kurdum. 2-3 ay kullandım bu şekilde hiç de Dual Boot olmadı. Fakat sorun şu laptopu satacağım için SSD'yi çıkardım ve HDD'ye Windows'u kuracaktım. Yanlışlıkla açmaya bastım ve o hatalı olan Windows'u Boot etti. İlk başta şaşırdım ama Boot bile edemedi. Sürekli onarımlar denetleniyor falan fiyor hatalı deyip kurtarma menüsüne atıyor.

Ben de BIOS'tan Secure Boot'u kapattım sıfır Windows 10 kurdum fakat açılışta hangisini seçmek istersiniz diye Boot menüsüne atıyor Windows'un. Bunu göstermesini engelleyebilir miyim? Cihazı alan kişi bu şekilde uğraşmak istemeyecektir illaki.

Çözüm
msconfig.exe - önyükleme - silmek istediğin işletim sistemine tıkla - sil - uygula - tamam.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı