Çözüldü Dual boot sistemdeki D diskine kurulu olan Pardus nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Kurmuş olduğum C diskinin ise Windows 11, diğeri 2. diskim D diskinde de Pardus kurulu, ben bu Pardus'u nasıl silebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözüm şu şekilde yaptım: Öncelikle Windows'un kurulu olduğu diski en başa getirdim ve bu şekilde direk Windows'tan PC'yi başlattım sisteme giriş yapınca da Pardus'un kurulu olduğu diski Partition programları ile biçimlendirdim ve artık Pardus diye bir işletim sistemi kalmadı. Bu arada bu işlemi patition programı ile yaptım zira Windows üzerinden EFI sistemi silinemiyordu. Ve şu an tek Windows işletim sistemini kullanmış oluyorum.

Size anlatmaya çalıştığım disk çıkarıldığında da boot etmiyor zira ikili Dual boot var bunlardan birinin Pardus'un silinip tek Windows olarak boot etmesini sağlamak amaç.

Size anlatmaya çalıştığım disk çıkarıldığında da boot etmiyor zira ikili Dual boot var bunlardan birinin Pardus'un silinip tek Windows olarak boot etmesini sağlamak amaç.
Kurtarma ortamını başlatabiliyorsanız başlangıç onarma Windows loaderi onarır.
Aynı işelemi Windows kurulum USB si ile de yapabilirsiniz.

Çözüm şu şekilde yaptım: Öncelikle Windows'un kurulu olduğu diski en başa getirdim ve bu şekilde direk Windows'tan PC'yi başlattım sisteme giriş yapınca da Pardus'un kurulu olduğu diski Partition programları ile biçimlendirdim ve artık Pardus diye bir işletim sistemi kalmadı. Bu arada bu işlemi patition programı ile yaptım zira Windows üzerinden EFI sistemi silinemiyordu. Ve şu an tek Windows işletim sistemini kullanmış oluyorum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…