Sénza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #1 C'de Windows 10 - D'de Debian kurulu. Ben sistemi formatlayıp sadece Windows 10 ile devam etmek istiyorum. Windowstayım şu an USB'yi takıp Rufus ile açtığımda dosya sistemi NTFS olarak gözüküyor ne yapmam lazım?
C'de Windows 10 - D'de Debian kurulu. Ben sistemi formatlayıp sadece Windows 10 ile devam etmek istiyorum. Windowstayım şu an USB'yi takıp Rufus ile açtığımda dosya sistemi NTFS olarak gözüküyor ne yapmam lazım?
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 18 Eylül 2020 #2 NTFS olması normal diye biliyorum. Artı 0 Eksi
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.216 Makaleler 5 Çözümler 6 18 Eylül 2020 #3 Sistemde hiçbir şey kalmasın mı istiyoırsunuz yoksa sadece diğerini mi sileceksiniz? Revivmeooi dedi: NTFS olması normal diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onun nedeni ISO dosyasında 4 GB'tan büyük dosya var. Artı 0 Eksi
Sistemde hiçbir şey kalmasın mı istiyoırsunuz yoksa sadece diğerini mi sileceksiniz? Revivmeooi dedi: NTFS olması normal diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onun nedeni ISO dosyasında 4 GB'tan büyük dosya var.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 18 Eylül 2020 #4 Windows'ta ike D'yi biçimlendirin. İçinde önemli dosya olmasın. Windows'u da yeniden kuracaksanın normal C'ye kurulum yapın. Ya da Windows kurulum ekranında tüm bölümleri silin yeniden oluşturup Windows'u kurun. Artı 0 Eksi
Windows'ta ike D'yi biçimlendirin. İçinde önemli dosya olmasın. Windows'u da yeniden kuracaksanın normal C'ye kurulum yapın. Ya da Windows kurulum ekranında tüm bölümleri silin yeniden oluşturup Windows'u kurun.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Eylül 2020 #5 Start deyip USB'yi hazırlamanız. Artı 0 Eksi
KS KS Sénza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #6 kayapater dedi: Sistemde hiçbir şey kalmasın mı istiyoırsunuz yoksa sadece diğerini mi sileceksiniz? Onun nedeni ISO dosyasında 4 GB'tan büyük dosya var. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey kalmasını istemiyorum W10 kurulum ekranında biçimlendirmem yeterli mi? Artı 0 Eksi
kayapater dedi: Sistemde hiçbir şey kalmasın mı istiyoırsunuz yoksa sadece diğerini mi sileceksiniz? Onun nedeni ISO dosyasında 4 GB'tan büyük dosya var. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey kalmasını istemiyorum W10 kurulum ekranında biçimlendirmem yeterli mi?