Bende kurmadım. Boot menuden giriyorum ben Linux'a, sonra OS ve Advanced özellikleri çıkıyor sadece. Windows otomatik giriyor boot menüye girmeden.Grub kurmamış olabilirsiniz.
Bende kurmadım. Boot menuden giriyorum ben Linux'a, sonra OS ve Advanced özellikleri çıkıyor sadece. Windows otomatik giriyor boot menüye girmeden.Grub kurmamış olabilirsiniz.
O da bir seçenek.Bende kurmadım. Boot menuden giriyorum ben Linux'a, sonra OS ve Advanced özellikleri çıkıyor sadece. Windows otomatik giriyor boot menüye girmeden.
UEFI ..Sistem, UEFI mı Legacy mi?
@TheDenizz, arkadaşın dediği gibi boot repair ile işinizi rahatlıkla halledersiniz. EFI'yi silseydiniz bilgisayar hiç açılmazdı.
Bence bu program her distroda gömülü olarak gelmeli. Gparted ve Boot Repair yüklü geliyor Linux Mint'de. Lazım olduğu zaman gerçekten kurtarıyor insanı.USB'nizde Ubuntu duruyor mu? Duruyorsa bilgisayarı o USB ile açın. Canlı modda Boot-Repair'i kurup çalıştırabilirsiniz.
USB'de imaj yoksa ve bilgisayarda Ubuntu kalıbı yoksa Boot Repair'in kendi kalıbını daha çabuk indirip USB'ye yazdırır ve direkt çalıştırırsınız.
Uygulamayı Live moddayken açmanız gerekiyor. Yani USB'den başlatmanız lazım. Sonra gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra kullanabilirsiniz.
Masaüstü mü dizüstü mü bilgisayar?Nasıl USB'den başlatacağım?
Lenovo dizüstü bilgisayarMasaüstü mü dizüstü mü bilgisayar?
Dizüstü ise markası nedir?
Masaüstü ise anakartınız nedir?
İmajı USB'ye yazdırın.Lenovo dizüstü bilgisayar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.