T TheDenizz Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #21 izmirkartali dedi: İmajı USB'ye yazdırın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Açılırken F12 veya FN+F12 tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Nasıl imajı USB'ye yazdıracağım? Terminalden kurdum ben.
izmirkartali dedi: İmajı USB'ye yazdırın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Açılırken F12 veya FN+F12 tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Nasıl imajı USB'ye yazdıracağım? Terminalden kurdum ben.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 17 Haziran 2022 #22 TheDenizz dedi: Nasıl imajı USB'ye yazdıracağım? Terminalden kurdum ben. Genişletmek için tıkla... Ubuntu'yu indirin. Menüye girin. "Başlangıç diski oluştur" diye bir araç vardır. Onunla indirdiğiniz Ubuntu kalıbını USB'ye yazdırın.
TheDenizz dedi: Nasıl imajı USB'ye yazdıracağım? Terminalden kurdum ben. Genişletmek için tıkla... Ubuntu'yu indirin. Menüye girin. "Başlangıç diski oluştur" diye bir araç vardır. Onunla indirdiğiniz Ubuntu kalıbını USB'ye yazdırın.
T TheDenizz Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #23 izmirkartali dedi: Ubuntu'yu indirin. Menüye girin. "Başlangıç diski oluştur" diye bir araç vardır. Onunla indirdiğiniz Ubuntu kalıbını USB'ye yazdırın. Genişletmek için tıkla... Ubuntuyu indir derken?? Dosya Ekleri Screenshot from 2022-06-17 20-27-02.png 31,4 KB · Görüntüleme: 40
izmirkartali dedi: Ubuntu'yu indirin. Menüye girin. "Başlangıç diski oluştur" diye bir araç vardır. Onunla indirdiğiniz Ubuntu kalıbını USB'ye yazdırın. Genişletmek için tıkla... Ubuntuyu indir derken??
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 17 Haziran 2022 #24 TheDenizz dedi: Ubuntuyu indir derken?? Genişletmek için tıkla... Şuradan indirin: Download Ubuntu Desktop | Ubuntu Ubuntu is an open source software operating system that runs from the desktop, to the cloud, to all your internet connected things. ubuntu.com
TheDenizz dedi: Ubuntuyu indir derken?? Genişletmek için tıkla... Şuradan indirin: Download Ubuntu Desktop | Ubuntu Ubuntu is an open source software operating system that runs from the desktop, to the cloud, to all your internet connected things. ubuntu.com
T TheDenizz Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #25 Dedğini yaptım sonra bilgisayarı kapa aç yaptım açarken FN+F12 bastım solda bir şey cikti acilirken fail falan yazıyordu sonra direkt masaustune attı.
Dedğini yaptım sonra bilgisayarı kapa aç yaptım açarken FN+F12 bastım solda bir şey cikti acilirken fail falan yazıyordu sonra direkt masaustune attı.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 17 Haziran 2022 #26 TheDenizz dedi: Dedğini yaptım sonra bilgisayarı kapa aç yaptım açarken FN+F12 bastım solda bir şey cikti acilirken fail falan yazıyordu sonra direkt masaustune attı. Genişletmek için tıkla... Sadece F12'ye basınca ne oluyor?
TheDenizz dedi: Dedğini yaptım sonra bilgisayarı kapa aç yaptım açarken FN+F12 bastım solda bir şey cikti acilirken fail falan yazıyordu sonra direkt masaustune attı. Genişletmek için tıkla... Sadece F12'ye basınca ne oluyor?
T TheDenizz Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #27 izmirkartali dedi: Sadece F12'ye basınca ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmuyor benim laptopumda FN ile çaılışıyor onlar. Yapabileceğim başka bir şey yok mu?
izmirkartali dedi: Sadece F12'ye basınca ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmuyor benim laptopumda FN ile çaılışıyor onlar. Yapabileceğim başka bir şey yok mu?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 17 Haziran 2022 #28 Bilgisayarda Windows var mı yok mu? Bunu biliyor muyuz? Ubuntu kurarken Windows'u silmiş olabilirsiniz. Diskler'e girip görüntü paylaşır mısınız?
Bilgisayarda Windows var mı yok mu? Bunu biliyor muyuz? Ubuntu kurarken Windows'u silmiş olabilirsiniz. Diskler'e girip görüntü paylaşır mısınız?
T TheDenizz Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #29 izmirkartali dedi: Bilgisayarda Windows var mı yok mu? Bunu biliyor muyuz? Ubuntu kurarken Windows'u silmiş olabilirsiniz. Diskler'e girip görüntü paylaşır Genişletmek için tıkla... Burada. Dosya Ekleri Screenshot from 2022-06-17 23-03-28.png 72,6 KB · Görüntüleme: 27
izmirkartali dedi: Bilgisayarda Windows var mı yok mu? Bunu biliyor muyuz? Ubuntu kurarken Windows'u silmiş olabilirsiniz. Diskler'e girip görüntü paylaşır Genişletmek için tıkla... Burada.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 17 Haziran 2022 #30 TheDenizz dedi: Burada. Genişletmek için tıkla... Evet. Windows'u silmişsiniz. Bu durumda Grub'a gerek yok. Ama Windows kullanmak istiyorsanız WoeUSB ile USB'ye Windows kalıbı yazdırmaniz lazım. Ubuntu'ya WoeUSB kurmak için şuradaki adımları uygulayın: Install woe-usb on Ubuntu using the Snap Store | Snapcraft Get the latest version of woe-usb for on Ubuntu - WoeUSB is a tool to create Windows USB stick snapcraft.io
TheDenizz dedi: Burada. Genişletmek için tıkla... Evet. Windows'u silmişsiniz. Bu durumda Grub'a gerek yok. Ama Windows kullanmak istiyorsanız WoeUSB ile USB'ye Windows kalıbı yazdırmaniz lazım. Ubuntu'ya WoeUSB kurmak için şuradaki adımları uygulayın: Install woe-usb on Ubuntu using the Snap Store | Snapcraft Get the latest version of woe-usb for on Ubuntu - WoeUSB is a tool to create Windows USB stick snapcraft.io