84mirkoni Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 594 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #1 Windows 10'un yanına Ubuntu kurmuştum, şimdi silmek istiyorum. UEFI BIOS değil, MBR sistem. Windows Boot Manager'in tamir edilmesi nasıl oluyor? Direkt format atmak daha mı kolay olur?
Windows 10'un yanına Ubuntu kurmuştum, şimdi silmek istiyorum. UEFI BIOS değil, MBR sistem. Windows Boot Manager'in tamir edilmesi nasıl oluyor? Direkt format atmak daha mı kolay olur?
Çözüm 3 3 342746 13 Nisan 2021 84mirkoni dedi: "Başlangıç Onarma bilgisayatınızı onaramadı." Komut satırıyla yapılan bir yöntem görmüştüm, işe yarayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şuna bir göz at. Windows'da MBR Nasıl Düzeltilir Windows 10'u başarıyla kurmuştum linux kurarken bölümlendirme aşamasında bir bölümü yanlışlıkla sildim ve açılışta bir GRUB kurtarma ekranına düştüm. yapmaya mertcangokgoz-com.cdn.ampproject.org
84mirkoni dedi: "Başlangıç Onarma bilgisayatınızı onaramadı." Komut satırıyla yapılan bir yöntem görmüştüm, işe yarayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şuna bir göz at. Windows'da MBR Nasıl Düzeltilir Windows 10'u başarıyla kurmuştum linux kurarken bölümlendirme aşamasında bir bölümü yanlışlıkla sildim ve açılışta bir GRUB kurtarma ekranına düştüm. yapmaya mertcangokgoz-com.cdn.ampproject.org
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 13 Nisan 2021 #31 84mirkoni dedi: Ubuntu veya başka bir dağıtım kurarken neden 512 MB partisyon oluşturuyor? Genişletmek için tıkla... Kendine Boot bölümü okuşturuyor. Artı 0 Eksi
84mirkoni dedi: Ubuntu veya başka bir dağıtım kurarken neden 512 MB partisyon oluşturuyor? Genişletmek için tıkla... Kendine Boot bölümü okuşturuyor.