Dual Channel masrafı ve Single Channel RAM

MHz değerlerim aynı, sadece CL değerleri farklı :) Bende olan ram CL15, alacağım CL17
Ayrıca 8gb günümüz oyunları için yeterli bence
Mesela hangi oyun? BF5'de drop yemekten yürümedim bile 8 GB RAM'le. Bannerlord'da alt tab atmak bile işkenceydi, sürekli takılıyor, FPS drop yiyordum. World War Z'de millet diğer maça geçtiğinde hala önceki maçın bitiş ekranını izliyor oluyordum, donmuş olarak. Ha LoL, CS:GO gibi oyunlar için yeter ama modern AAA oyunlarda maalesef 8 GB yetmiyor.

Mesela hangi oyun? BF5'de drop yemekten yürümedim bile 8 GB RAM'le. Bannerlord'da alt Tab atmak bile işkenceydi, sürekli takılıyor, FPS düşmesi yiyordum. World War Z'de millet diğer maça geçtiğinde hala önceki maçın bitiş ekranını izliyor oluyordum, donmuş olarak. Ha LOL, CS:GO gibi oyunlar için yeter ama modern aaa oyunlarda maalesef 8 GB yetmiyor.

Benim ayarlarım genelde Ultra Low oluyor, en iyi FPS'yi almaya çalışıyorum gölgeleri falan hep kapatıyorum, ondan dolayı arada az az drop yiyorum 4 GB RAM ile, aaa oyunlarda drop daha fazla olabiliyor ama 8 GB RAM yükseltmesini yapınca bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı