selimaykut Hectopat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2014 #11 İndirip Usb belleğe boot nasıl yapacağım pek anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2014
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 13 Mayıs 2014 #12 Önce oradaki iso dosyasını bilgisayarına indir. Ardından Wintobootic programını indir ve kur. O program ile Usb belleğe yükle. Son düzenleme: 13 Mayıs 2014
Önce oradaki iso dosyasını bilgisayarına indir. Ardından Wintobootic programını indir ve kur. O program ile Usb belleğe yükle.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 13 Mayıs 2014 #13 Bence Windows 7 USB/DVD Download tool ile yazın. En basiti o.
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 13 Mayıs 2014 #14 Bende Usb'yi görmemişti o program.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 13 Mayıs 2014 #15 Bende bir problem olmadı. Windows 7'yi 64bit yaparken de Wintoflash sorun çıkarmıştı bende. O yüzden ve daha kolay olduğundan Windows 7 USB/DVD Download tool öneriyorum.
Bende bir problem olmadı. Windows 7'yi 64bit yaparken de Wintoflash sorun çıkarmıştı bende. O yüzden ve daha kolay olduğundan Windows 7 USB/DVD Download tool öneriyorum.
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 13 Mayıs 2014 #16 Hangisi olursa artık.
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2014 #17 Samet Akman dedi: Neden mecburen olsun. MEGA buradan indirip, Usb belleğe boot edip. Kendin kurabilirsin. Ayrıca bu video'yu izleyerek, bilgi edinebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende adam gibi bir link arıyordum teşekkür ederim hocam. Mega en iyi indirme sitesi bence.
Samet Akman dedi: Neden mecburen olsun. MEGA buradan indirip, Usb belleğe boot edip. Kendin kurabilirsin. Ayrıca bu video'yu izleyerek, bilgi edinebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende adam gibi bir link arıyordum teşekkür ederim hocam. Mega en iyi indirme sitesi bence.
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 13 Mayıs 2014 #18 Tüm sürümleri içerdiği için boyutu DVD ye olmayabilir. Usb belleğe boot edersiniz. Ayrıca İnternet Explorer, Google Chrome de olmassa. Firefox sorunsuz indirir.
Tüm sürümleri içerdiği için boyutu DVD ye olmayabilir. Usb belleğe boot edersiniz. Ayrıca İnternet Explorer, Google Chrome de olmassa. Firefox sorunsuz indirir.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 13 Mayıs 2014 #19 Bence de Firefox kullanın. 2 kez Chrome'un azizliğine uğradım. Ayrıca neden bilmiyorum ancak Firefox ile daha hızlı iniyor.
Bence de Firefox kullanın. 2 kez Chrome'un azizliğine uğradım. Ayrıca neden bilmiyorum ancak Firefox ile daha hızlı iniyor.
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 13 Mayıs 2014 #20 Firefox farklı bir sistem kullandığı için olabilir. Diğerlerine göre daha hızlı indirdiği ortada. Ayrıca sorunsuz indirir.
Firefox farklı bir sistem kullandığı için olabilir. Diğerlerine göre daha hızlı indirdiği ortada. Ayrıca sorunsuz indirir.