Dual-Core E5300 sisteme Ekran Kartı ve HDD

Mobildeyimde görmedim k.b.

HD 7790 mi Gtx650 mi önerirsiniz?
Bir de WD Caviar Blue mi?
Seagate Barcudda mi daha hızlıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir takintim yok.Orta ayarlar benim için yeterli.Herkese yardimlari için teşekkürler.

Öncelikle çok fazla soru sordum kusura bakmayın.Başka bir forumda açtığım bir konuda hd 7770 kartı önerildi.Gtx650 den daha performanslı diyor.Benim kafam karıştı şimdi hd 7770 mi Gtx 650 ye mi yonelmeliyim ? Recep abi ile Ali abinin HD 7790 incelemesini izlemiştim.HD 7790 alamayanlar 7770 alsın demişlerdi.Sizede zahmet olucak ama bu sorumuda cevaplar misiniz ?
HD7770 mi GTX650 mi?

Orta ayarlarda performans alırsın. Şimdiden hayırlı olsun kardeşim.
Öncelikle çok fazla soru sordum kusura bakmayın.Başka bir forumda açtığım bir konuda hd 7770 kartı önerildi.Gtx650 den daha performanslı diyor.Benim kafam karıştı şimdi hd 7770 mi Gtx 650 ye mi yonelmeliyim ? Recep abi ile Ali abinin HD 7790 incelemesini izlemiştim.HD 7790 alamayanlar 7770 alsın demişlerdi.Sizede zahmet olucak ama bu sorumuda cevaplar misiniz ?
HD7770 mi GTX650 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi GTX660 10 üzerinden daha fazla puan almış.
Ekran Alıntısı.JPG

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı