Dual-Core E6300 alabileceğim en iyi ekran kartı?

landers

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
2.80 GHz Pentium Dual-Core E6300 işlemcim var. 300 TL civarında performans alabileceğim bir ekran kartı önerebilir misiniz? Kasam oldukça dar 25cm yerim var fazla uzun birşey olmasın :)

Ya kusura bakma da ben güç kaynağım yeter mi yetmez mi bilmiyor muyum? Yenisini almam gerekiyorsa farketmez miyim? Darboğaz olmayacak bir kart soruyorum sadece.

Ya kusura bakma da ben güç kaynağım yeter mi yetmez mi bilmiyor muyum? Yenisini almam gerekiyorsa farketmez miyim? Darboğaz olmayacak bir kart soruyorum sadece.

Kasayı açıp güç kaynağını öğrenmeye zorlanıyorsan oyun oynamaya nasıl üşenmiyorsun ? Güç kaynağını soruyoruz çünkü bilmemiz gerek ekran kartını kaldırabilecek mi diye.

Sadece sormasına sinirlendim gereksiz tepki verdiğimi biliyorum sen de yanlış anlamışsın Recep Ağabey. Max output power 300W diyor ama benim tek sorduğum bu işlemcinin yanında iyi gidecek bir ekran kartı. Güç kaynağı problem değil arkadaşım ayarlayacak.

Size yardımcı olmak isteyen birisine bu şekilde cevap verme küstahlığını nasıl gösterebilirsin ?

Madem çok bilgilisin bu konuyu hiç açma, kendi kafana göre al. 300 W ne ya ? Bununla ekran kartı mı çalıştırılır ? Madem arkadaşın ayarlayacak, en iyi ekran kartı seçimini de onunla halledin.

Sizin gibiler insanı yardım etmekten soğutur.

Hepinize büyük saygı duyuyorum yanlış anladınız. Arkadaşım babası aracılığıyla bulacak bana yardım etmek istiyor. O cevabı yazmam çok yanlış oldu kendimi ifade edemedim ben de yanlış anladım. Özür diliyorum sizden.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı