Dual Core E6700 sistem ile hangi oyunları oynayabilirim?

Gskill 2Gb Value Ddr3 1333Mhz Cl9 Pc Ram - Vatan Bilgisayar bu linki buldum ram olarak acaba bu ramı almalımıyım işime yararmı
R7 240 Çok pahalı 260 tl mi ne galiba o r7 240 ı almadan sistemim iş görürmü sadece 2 gb ram daha eklesem ?
Ekran Kartları Nvidia ve Ati Ekran Kartı Modelleri - Vatan Bilgisayar Birde bu var bu ekran kartları acaba işimi görürmü ?
Sisteme mecburen ekran kartı gerekli. O ekran kartlarına para verilmez, yazık olur. Sapphire R7 240 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar 187 tl.
SSD kullandın mı hiç?
Ssd'yi tercih etmiyorum demek istemedim. Böyle bir sisteme öncelikli olarak ssd'yi tercih etmiyorum demek istedim.

Bu arada konu herhalde yanlış yere açılmış.

Birebir aynı sistem bende de mevcut Call of Duty Modern Warfare 1-2-3, Mafia 2, PES 15, Prince of Persia: The Forgetten Sands, The Godfather The Game, The Walking Dead Game (Telltale Games) Sezon 1-2 önerebilirim. Online olarak da SKILL Special Force 2 oynayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı