Dual Core E6800 ve GTX 750 Ti Performans Kaybı

Valla bende Windows 7'den vazgeçemiyordum. 2 gün önce Windows 8.1 sonrasında Windows 10'a geçiş yaptım. Keşke daha önceden upgrade etseydim diyorum içimden :)

Emin misiniz ? En stabil sorunsuz çalışan Windows 7. Sistemime daha dün Windows 10 yükledim boşta RAM ve CPU tüketiyor.
O yükleme değil yükseltme ben yükseltim bendede aynı sorun var.

Sorun devam ediyor. Yardım lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
O yükleme değil yükseltme ben yükseltim bendede aynı sorun var.

Sorun devam ediyor. Yardım lütfen.
Temiz kurulum yaptım sıfırdan yükledim yükseltme yapmadım.

Merhaba,

Eski bilgisayarıma konu başlığında yazdığım gibi ekran kartı alıp sisteme taktım. Eski ekran kartım HD5450 ile yok kadar az kasma vardı ama gtx750 ti takınca berbat bir şekilde kasma yapmaya başladı. Sistem bilgilerimi versem biraz ilgilenir misiniz,
  • Anakart : Msi G41M-P26 Bios Son sürüm güncel
  • İşlemci : Pentium(R) Dual-Core Cpu E6800 3.3 GHZ
  • Ram : Kingston 1333 olması lazım 4GB RAM
  • Ekran Kartı : (ESKİ : Readon HD 5450 1GB )
  • Ekran Kartı : (YENİ : Msi GTX750Twin Frozr)
  • Psu : Casper 300 wat
Hız aşırtma mı diyeyim o.c diyeyim işlemciyi 3.3 den 3.8-3.85 GHZ Çıkartabiliyorum.
Resim İsterseniz atabilirim.

Grand Theft Auto V'de başlangıçta banka kasasından çıkana kadar kasma yok 30-60 FPS arası sıknıtısız.
Ama patlama tarafına gidince FPS resmen çakılışa geçiyor 3-2 FPS'ye iniyor. Ve tekrar yükselmiyor. Sizden ricam biraz yardımcı olur musunz? Ağustos ayında.
  • COOLER MASTER ELITE K280 500W MidT ATX SİYAH KASA
  • GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram
Alıcam sizce almalımıyım ?
  • Yoksa : G3258+MSİ H81M-P33 alayım yardımcı olursanız sevirim.

RESİMLER + VİDEO

Grafik Ayarları High : Ali Can Odabaş | Facebook

Eki Görüntüle 91334 Eki Görüntüle 91335

Bide bu oyun içi FPS 40:

Eki Görüntüle 92345
Görev yöneticisini açıp GTA5.exe ye sağ tıklayın öncelik ata diyip yüksek yapın Core 2 Duolu laptopumda işe yaradı.

Emin misiniz ? En stabil sorunsuz çalışan Windows 7. Sistemime daha dün Windows 10 yükledim boşta RAM ve CPU tüketiyor.
Republic Of Gamers Tam tersini söylüyorsunuz. Asıl Win 7 daha fazla yük bindiriyor.
Vallaha bu yük bindirme meselesi PC'den PC'ye değişiyor. Tartışmaya gerek yok. Kim ne istiyorsa onu kullanır. Biraz da kullanımına ve optimizasyona bağlı.

İşlemciyi yapabildiğiniz kadar OC yapın. @3.7 GHz'de stabil kalabiliyorsan kal. OC darboğaz olayını bir nebze azaltacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı