OE06 Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 470 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #21 Gerçekler acıdır . Ödeme belgesini duyunca silin konuyu demi. İlk sayfadan alıntı yapıyorum. Doğru demiş arkadaş. Uyurgezegeze dedi: Kardeşim burası saçma saçma konuşma yeri değildir. Daha bugün birisi hayali sistem konusu nedeniyle ceza yedi, sen de mi yemek istiyorsun? Genişletmek için tıkla...
Gerçekler acıdır . Ödeme belgesini duyunca silin konuyu demi. İlk sayfadan alıntı yapıyorum. Doğru demiş arkadaş. Uyurgezegeze dedi: Kardeşim burası saçma saçma konuşma yeri değildir. Daha bugün birisi hayali sistem konusu nedeniyle ceza yedi, sen de mi yemek istiyorsun? Genişletmek için tıkla...
ozan1014 Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #22 Konuyu Silermisiniz! OE06 dedi: Gerçekler acıdır . Ödeme belgesini duyunca silin konuyu demi. İlk sayfadan alıntı yapıyorum. Doğru demiş arkadaş. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım O Faturayı Ayrı Atıcam Tartışma Çıkmasın Diye Kapattırmak İstiyorum Akşam Atıcan Etiketlerim seni. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2014
Konuyu Silermisiniz! OE06 dedi: Gerçekler acıdır . Ödeme belgesini duyunca silin konuyu demi. İlk sayfadan alıntı yapıyorum. Doğru demiş arkadaş. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım O Faturayı Ayrı Atıcam Tartışma Çıkmasın Diye Kapattırmak İstiyorum Akşam Atıcan Etiketlerim seni.
C Cafer Bozkurt Hectopat Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #23 Tüylerim Diken Diken Oldu. Burası bizim, yatak odası bakın. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2014
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 17 Temmuz 2014 #24 OE06 dedi: Gerçekler acıdır . Ödeme belgesini duyunca silin konuyu demi. İlk sayfadan alıntı yapıyorum. Doğru demiş arkadaş. Genişletmek için tıkla... Adam hepimizi trollemeye çalışıyor daha sayısal oynamayı bile bilmiyordur. Evet dediğin gibi gerçekler acıdır.
OE06 dedi: Gerçekler acıdır . Ödeme belgesini duyunca silin konuyu demi. İlk sayfadan alıntı yapıyorum. Doğru demiş arkadaş. Genişletmek için tıkla... Adam hepimizi trollemeye çalışıyor daha sayısal oynamayı bile bilmiyordur. Evet dediğin gibi gerçekler acıdır.
JuernofbaN Kilopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 274 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2014 #25 İsterse 100 trilyon çıksın. Önce adam olmak lazım değil mi arkadaşlar ?
C Cafer Bozkurt Hectopat Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #27
U Ugur Yagmur Kilopat Katılım 14 Mart 2014 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #28 ozan1014 dedi: Bunda Arkadaşımı Çekmiştim Paralar Benim Bu bi kısmı Öbür kısmınıda atıyorum Arkadaşımı keserken paralar yansımış k.byın Digerlerini Bulamadım Arkadaşlar bulursam Atarım. Genişletmek için tıkla... Picasayı süper kullanmışsın.
ozan1014 dedi: Bunda Arkadaşımı Çekmiştim Paralar Benim Bu bi kısmı Öbür kısmınıda atıyorum Arkadaşımı keserken paralar yansımış k.byın Digerlerini Bulamadım Arkadaşlar bulursam Atarım. Genişletmek için tıkla... Picasayı süper kullanmışsın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Temmuz 2014 #29 Başka sahtekarlıkların önüne geçmek gerek diye düşünüyorum: Ad Soyad: Ozan Elik Facebook: Ozan Elik | Facebook Yer: Pendik Skype: ozan.dark1907
Başka sahtekarlıkların önüne geçmek gerek diye düşünüyorum: Ad Soyad: Ozan Elik Facebook: Ozan Elik | Facebook Yer: Pendik Skype: ozan.dark1907
OE06 Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 470 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #30 Recep Baltaş dedi: Başka sahtekarlıkların önüne geçmek gerek diye düşünüyorum: Ad Soyad: Ozan Elik Facebook: Ozan Elik | Facebook Yer: Pendik Skype: ozan.dark1907 Genişletmek için tıkla... Korkudan bir daha Technopat'a gelemeyecek sanırım
Recep Baltaş dedi: Başka sahtekarlıkların önüne geçmek gerek diye düşünüyorum: Ad Soyad: Ozan Elik Facebook: Ozan Elik | Facebook Yer: Pendik Skype: ozan.dark1907 Genişletmek için tıkla... Korkudan bir daha Technopat'a gelemeyecek sanırım