alperrylmazz
Kilopat
İyi günler öncelikle, sistemimden bahsedeyim:
İşletim Sistemim: Windows 10 Pro
İşlemcim: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50Ghz 2.50Ghz
RAM: 4 GB
Sistem Türüm: 64 Bit , x64 tabanlı işlemci
Ekran Kartım: AMD Radeon HD 5500 Series - Toplam Bellek 2804 MB
Yaşadığım problemi anlatayım.
UEFI format ile ilgili bütün adımları harfiyen yerine getirdim fakat hiçbir türlü format işlemini gerçekleştiremiyorum. 16 GB Toshiba USB belleğime Technopat'ın Youtube'da paylaşmış olduğu UEFI kurulumu yaptım sorunsuz şekilde. Fakat format atamama sebebim bilgisayarım Boot sekmesinde USB'mi görmüyor ve BIOS'tan bilgisayarımı USB'ile başlatmayı seçiyorum. Yani First Device: USB diğer Device'ı Harddisk seçiyorum fakat hiçbir türlü bilgisayarım USB'den bşlatılmıyor. CD-ROM'um bozuk. BIOS eski tip. Ne yapmalıyım?
İşletim Sistemim: Windows 10 Pro
İşlemcim: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50Ghz 2.50Ghz
RAM: 4 GB
Sistem Türüm: 64 Bit , x64 tabanlı işlemci
Ekran Kartım: AMD Radeon HD 5500 Series - Toplam Bellek 2804 MB
Yaşadığım problemi anlatayım.
UEFI format ile ilgili bütün adımları harfiyen yerine getirdim fakat hiçbir türlü format işlemini gerçekleştiremiyorum. 16 GB Toshiba USB belleğime Technopat'ın Youtube'da paylaşmış olduğu UEFI kurulumu yaptım sorunsuz şekilde. Fakat format atamama sebebim bilgisayarım Boot sekmesinde USB'mi görmüyor ve BIOS'tan bilgisayarımı USB'ile başlatmayı seçiyorum. Yani First Device: USB diğer Device'ı Harddisk seçiyorum fakat hiçbir türlü bilgisayarım USB'den bşlatılmıyor. CD-ROM'um bozuk. BIOS eski tip. Ne yapmalıyım?