USB'den format atamıyorum

Dr☼aM

Megapat
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
96
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarıma USB'den format atamıyorum yardım ederseniz sevinirim.

Öncelikle USB format biçimim doğru mu?

1.png


Ondan sonra içindeki format dosyaları doğrumu.

2.png


O da doğruysa ben BIOS BOOT etmede yanlış mı yapıyorum onun resmini şuan koyamayacağım ama yazabilirim.

Advanced BIOS features yazan slota giriyorum sonra first boot device şıkkını usb-hdd yapıyorum ve kaydedip bilgisayarı yeniden başlatıyorum sonra f12 tuşuna basarak usb-hdd seçiyorum ama bilgisayar gene harddisk'ten başlatıp XP'yi açıyor yardım ederseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
First boot device kısmını HDD yapın. Ondan sonra HDD konfigrasyon kısmından USB'yi ilk sıraya almayı deneyin. Bazen USB diskler HDD olarak görünebiliyor.
 
Arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarıma USB'den format atamıyorum

Öncelikle USB format biçimim doğru mu?

Eki Görüntüle 37074

Ondan sonra içindeki format dosyaları doğru mu?

Eki Görüntüle 37075

O da doğruysa ben BIOS boot etmede yanlış mı yapıyorum onun resmini şu an koyamayacağım ama yazabilirim.

Advanced BIOS features yazan slota giriyorum sonra first boot device şıkkını USB-HDD yapıyorum ve kaydedip bilgisayarı yeniden başlatıyorum sonra F12 tuşuna basarak USB-HDD seçiyorum ama bilgisayar gene hard disk'ten başlatıp XP'yi açıyor yardım ederseniz sevinirim.

Shift'e basılı tutup yeniden başlat menüden sorun gider sıfırla kısımlarında at formatı.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı