Dual Core tişörtü çocuksu mu?

Makaleler
5
Daha fazla  
Tişört almak istiyorum ama kararsız kaldım. Bu tişört sizce nasıl? Biraz çocuksu durdu ama sizce de çocuksu mu?
141101131257781751542497010-0.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle "bir de" ayrı yazılmalı. Tişörte gelirsek evet. Ben şahsen baskılı tişört giymiyorum. Var, ama evde falan giyiyorum. Yalnızca bir tane baskılı tişörtümü dışarıda giyiyorum. O da hediye olduğundan.

Baskı bir süre sonra yıpranıp kötü bir hale bürünebiliyor. Şahsen ben giymezdim. Bu arada yaşınız kaç? Küçükseniz ve hoşunuza gittiyse zevk için yaptırabilirsiniz. Tabii yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi, "bir de" ayrı yazılır. Madara olmayın sonra sokakta. :)

Baskı bir süre sonra yıpranıp kötü bir hale bürünebiliyor. Şahsen ben giymezdim. Bu arada yaşınız kaç? Küçükseniz ve hoşunuza gittiyse zevk için yaptırabilirsiniz. Tabii yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi, "bir de" ayrı yazılır. Madara olmayın sonra sokakta. :)
Yaşım 18. Genelde manzara baskılı tişört giyiyorum.

Bu halini giymezdim ancak orijinal hali basılı olsa giyerdim.
Eki Görüntüle 239360
Seni sistem sanmasınlar sonra? Bu arkadaşta Pentium varmış, bana i7'li arkadaş lazım diyebilirler. :ROFL:

Eki Görüntüle 239363 Şundan bulabilsem ben de bunu alacağım.
İlk bakışa gözüme çok güzel gözüktü ve Nvidia logosu olduğunu anlayamadım. Bence harika bir şey, bu çeşit şeyler nerelerde satılıyor acaba.

Seni sistem sanmasınlar sonra? Bu arkadaşta Pentium varmış, bana i7'li arkadaş lazım diyebilirler. :ROFL:

İlk bakışa gözüme çok güzel gözüktü ve Nvidia logosu olduğunu anlayamadım. Bence harika bir şey, bu çeşit şeyler nerelerde satılıyor acaba.
Tishomanya - Trend Tişört Tasarımları, Doğum günü Erkek Ürünleri - 5132 - tisho
Baskı yapılmasını istediğiniz fotoğrafı ve tişörtü verirseniz yapan yerler var. Ben yaptırmıştım bir ara gayet iyi olmuştu.
Edit:
Ben fotoğrafçıda yaptırmıştım. Baskı için 5 tl almışlardı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı